neděle 21. července 2019

Letní Pokémon škola!


Vítejte, drazí trenéři, koordinátoři a chovatelé!
Letos funguje Pokémon škola i během léta a nabízí speciální výukový kurz. Jedná se o akademii nacházející se v regionu Alola na ostrově Melemele. Tento rok škola slaví 22. výročí od svého vzniku! Tuto školu vede profesor Samson Oak, bratranec profesora Oaka z Kanta.
Pokud se chcete přihlásit, samozřejmě můžete! Přihlásit se může každý trenér, každý koordinátor i chovatel.

PODMÍNKY & DETAILY
  • Musíte vlastnit alespoň jednoho pokémona a vzít si ho s sebou. Ideální je vás starter! Je možné si přinést i více pokémonů, samozřejmě.
  • Pro akci je třeba se přesunout do regionu Alola, pokud se zde již nenacházíte. Pokud se tedy přihlásíte, počítejte s tím, že budete limitovaní jen na regionové chytání v Alole. Přesun je zdarma a bez limitu, neovlivňuje kartu na trajekt.
  • Jakmile si zvolíte svou třídu, není možné ji nadále změnit.
  • Utřiďte si svou časovou osu tak, aby bylo možné účastnit se lekcí. Logicky člověk nemůže být na dvou místech najednou, ve stejný čas.
  • Během průběhu školy je možné povídat si se svými pokémony a obyčejně hrát, limitují vás však dobrodružná chytka (včetně Věže). Do školy chodíte logicky přes den, tudíž nemůžete příběhově přetrvat na těchto místech po dobu několika dní.

Grass TŘÍDY

Lekce jsou vytvářeny dle tříd, dohromady jsou tři, z kterých si lze studenti vybrat. Každá třída je unikátní a každou vede někdo jiný. Každá třída přináší jiné užitečné lekce, které se zaměřují na odlišný obor.

PROFESSOR CLASS
Třída vedená profesorem Kukui, oficiálním profesorem Aloly. Tato třída se zaměřuje na pokémony jako živé tvory, jejich druh jako takový. Studenti mají možnost se naučit odborné pozorování pokémonů a jejich bližší poznání, pochopení jejich prostředí a soužití s přírodou. Také se s profesorovou pomocí naučí pracovat a analyzovat data získaná od pokémonů.
Tato třída se hodí pro studenty, kteří plánují na své cestě poznat blíže pokémony jako hlavní náplň svého času v budoucnu.

DOCTOR CLASS
Třída vedená profesorkou Burnet, manželkou profesora Kukui a také jednou z pracovníků pro původní Aether Paradise, zaměřující se na výzkum Ultra-nestvůr. Tato třída se zaměřuje na zdravotní stránky pokémonů, udržování jejich štěstí, porozumění jejich individuálním tělesným potřebám a také se studenti mají možnost naučit se, jak se správně a efektivně starat o vajíčka!
Tato třída se hodí pro studenty, kteří se plánují na své cestě věnovat lékařství, naučit se uzdravovat a ošetřovat pokémony.

TRAINER & CONTEST CLASS
Třída vedená kahunou Oliviou, nejen dobrou trenérkou, ale i módní znalkyní. Tato třída se zaměřuje na útoky pokémonů a jejich pochopení, poznání unikátnosti útoků, efektivním trénování a také se studenti naučí poznat limity svého pokémona. Kromě toho se studenti naučí i základy zápasu, důležité faktory, na které se během zápasení zaměřit a také pochopení toho, jak se generuje pokémonova síla.
Tato třída se hodí pro studenty, kteří se plánují v budoucnu stát šampiony, často trénovat jako hlavní náplň času nebo se věnovat koordinátorství.

Každý účastník letní školy si může vybrat pouze jednu třídu, do které se přihlásí. Tato akce je nevratná, tudíž si ji důkladně promyslete.

Grass FUNGOVÁNÍ LEKCÍ

Letní škola se bude konat po celou dobu prázdnin, tudíž se lekce rozdělí na delší časové úseky. Jedna lekce bude trvat jeden týden (příběhově však v jeden den). Za lekce je možné dostat body, za které je možné si zakoupit šťavnaté odměny!
První oficiálně lekce se bude konat 8.7.2019.
Vaši práci za danou lekci píšete jako slohou práci do komentáře článku, kdy je lekce publikována. Přečtěte si důkladně, co se po vás v lekci požaduje. Pokud stále nebudete vědět, v komentáři se budou nacházet úvodní slova vašich mentorů, na které můžete reagovat.

Grass VOLNÁ HRA

(Klikněte na nadpis pro zobrazení dalších herních lokací školy.)
Musíme se omluvit, tentokrát žádná volná hra nebude. Jsme si vědomi toho, že vzhledem k tomu, že se jedná o společnou akci, je nejvíce pravděpodobné, že se s někým dalším potkáte. Potýkáme se však s technickými problémy ohledně herních knih, do kterých jsme vždy volnou hru vkládali - tato služba se bude rušit, tudíž by nám dělalo potíže hry pak zálohovat.
Nabízíme však možnost reagování na komentáře, které napsal někdo před vámi a samozřejmě budou i lekce, kdy je třeba si získat kamarády!

Grass BODOVÉ ODMĚNY

(Klikněte na nadpis pro zobrazení listu odměn.)
Za body si lze kupovat odměny. Za různý počet bodů si lze koupit různé odměny, některé můžete jednou, jiné i vícekrát. Výměna bodů se provádí v článku, kde jsou body vypsány.

Grass FAQ

Co když přijdu pozdě na začátek?
Nic se neděje. Do školy je možné se přihlásit během léta. Pokud tedy nesplníte první lekci a přijdete na druhou, vůbec to nevadí - škola je v létě dobrovolná. Pamatujte ale, že bez splněné lekce nejsou body! Zatímco se můžete přihlásit a účastnit se dalších lekcí, již se nemůžete účastnit těch, jejichž datum již uplynulo.

Electric LEKCE Electric

1. týden | 1.7.-7.7.Zahájení školního roku, přihlášení a ohlášení.
2. týden | 8.7.-14.7.První lekce - odborné pozorování.
3. týden15.7.-21.7.Druhá lekce - poznání pokémonů.
4. týden22.7.-28.7. | Třetí lekce - studium na moři.
5. týden | 29.7. - 4.8. | Čtvrtá lekce - vaření.
6. týden5.8.-11.8. | Pátá lekce - tréninky.
7. týden12.8.-18.8. | Šestá lekce - praxe
8. týden | 19.8.-25.8. | Sedmá lekce - závěrečná slohová práce.
9. týden | 26.8.-7.9. | Zakončení školního roku.


Flying ROZPIS TŘÍD Flying

PROFESSOR CLASS:
DOCTOR CLASS:
TRAINER & CONTEST CLASS:

Pokud si přejete se přihlásit, napište pod tento komentář krátký (či dlouhý) příběh o tom, jak se přemisťujete do Aloly a vše, co vás napadne dodat (ubytování, rozhlížení se po okolí, výběr třídy). Je důležité zmínit třídu.
Poté, co tak učiníte, budete přemístěni do Aloly a připraveni na první lekci!

1 komentář:

  1. Lilica zaslechla, jak lidé gratulují profesoru Oakovi, byla zvědavá, zjistila, že profesorův příbuzný vede školu, která má výročí. Vypustila by to z hlavy, ale doslechla se, že přes léto se na této škole pohybují kapacity oborů pokemoních studií. Zeptala se proto profesora o mapu a připravila se na cestu.
    Vzala s sebou věci a všechny svoje pokemony, nemohla se přimět nechat někoho v Kantu. A další den seděla na lodi směr ostrov Melemele. Alola byl zvláštní region, zvlášť pro dívku, která nevytáhla paty z Kanta. Počasí, flóra i pokemoni, kteří existovali i v Kantu, vypadali úplně jinak, než jak byla zvyklá.
    Když loď přistála, škola nebyla tak daleko. Lilica si všimla, že i architektonicky je region velmi odlišný. I přes tyto rozdíly snadno našla recepci.
    "Dobrý den, je možné přihlásit se na letní školu?"
    "Samozřejmě." usmála se recepční: "Ale bohužel škola už probíhá, takže jste přišla o nějaké lekce."
    "To nevadí, alespoň něco stihnu." řekla Lilica nadšená, že nejela takovou dálku zbytečně. Recepční jí podala leták s popisem tříd. Když si to dívka pročetla, byla pevně rozhodnutá.
    "Myslím, že pro mě by byla nejlepší Doctor Class."
    "Skvěle, můžete se přidat k další lekci." Rozloučila se s ní recepční a Lilica se vydala zkoumat region.

    OdpovědětVymazat