sobota 20. července 2019

Tania's Quilava

Image result for quilava
Quilava - "Nico"
Pohlaví: Samec
Typ: Fire
Level: 15
Růst: Středně pomalu
Získání: Starter
Sehranost s trenérem: 100% / Zkušenosti v zápasech: 0%
Štěstí: 17% / Láska k trenérovi: 100%
Povaha:
Quilava je stydlivý a velmi introvertní pokémon. Nerad navazuje konverzaci a ve skupině zaujímá roli pozorovatele. Díky tomu si všimne i drobností, kterých by si ostatní nevšimli. Přestože je velmi přátelský, milý a laskavý pokémon, rád se drží zpátky a to i před svými dobrými přáteli.
S Taniou a s Kaoruem komunikuje téměř bez zábran, vůči své chovatelce je jako otevřená kniha. S Chinglingem jsou tedy dobří přátelé, ne-li nejlepšími. Cítí se trochu odtažitě k Mudkip, především kvůli její přehnané přátelské povaze, ale pravdou je, že ho Mudkip zajímá. Prozatím k ní má spíše ochranářský vztah než něco víc, ale kdo ví.
Po vývinu nabral trochu větší sebevědomí o sobě samotném, není to stále však žádná sláva. Rozhodl se být nápomocný a občas se tedy směle nabídne s pomocí.
Útoky:
Fire - Ember
- Defense Curl
Další vývin:
Aktivní Ariadnina niť - lepší podmínky na dobrodružných chytkách
Aktivní  Limonáda - 10% menší šance, že pokémon onemocní
Aktivní  Vzorcovaná bandana

10 komentářů:

  1. Pohybom ruky vyvolala svojho prvého Pokémona z Pokéballu. Hneď ako sa Nico objavil, privítala ho úsmevom. "Ahoj, Nico," pozdravila. "Ďalšou úlohou v Pokémon škole je tréning? Tešíš sa na poriadne trénovanie?" spýtala sa. Vedela, že netrénovala tak často, ako by možno mala, ale útoky a sila Pokémonov pre ňu neboli tak dôležité ako puto medzi ňou a jej tímom.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Trénink?" zopakoval pokémon. "Dlouho jsme na žádném nebyli, že? Nevadí mi to... myslím," pověděl a uhnul pohledem, jako kdyby o tom ještě mimo konverzaci přemýšlel.

      Vymazat
    2. "No... Venovali sme sa niečomu inému," uznala s úsmevom. "Rátal si s tým, že sa vyvinieš? Myslím, že už k tomu nemáš ďaleko," riekla. "Chcela som sa ťa spýtať, či ti vývin nebude vadiť. Vývin sa dá zastaviť, ak by ti prekážal." Spomenula si na svoj rozhovor s Hazel. "O niečom podobnom sme sa rozprávali i s Mudkip... Hazel zaujímalo, či by sa ti páčila viac ako Marshtomp." Dúfala, že tým Nica veľmi nevyvedie z miery, ale vnútri mohla myslieť len na to, akí sú tí dvaja (a Kaoru, samozrejme), roztomilí.

      Vymazat
    3. Cyndaquil zamrkal. "Myslím, že by bylo fajn, kdybych se vyvinul. Možná... bych se stal lepším," usmál se nesměle. "H-Hazel? Proč... se ptá mě?" zeptal se opatrně.

      Vymazat
    4. "Aj teraz si už dosť dobrý," uistila Cyndaquila. "Ale ako Quilava budeš určite rovnako úžasný." Na chvíľu zostala potichu, aby Nica trochu potrápila. Vedela, aký je zvedavý. "Hazel záleží na tom, ako ju vidíš. Má ťa totiž rada," usmiala sa. "Aj keď ti to ukazuje trochu... Nezvyklým spôsobom, si jeden z jej najlepších kamarátov."

      Vymazat
    5. "Třeba... budu mít větší úhel pohledu," usmál se nesměle. "Doslova."
      "H-hazel? Vždyť... sotva ji znám, že?" zpanikařil Nico. "Nejlepších kamarádů? Jako... třeba Kaoru? M-mám ji taky rád... jako kamarádku," zamumlal a celou dobu se ti vyhýbal pohledem.

      Vymazat
    6. "Je pravda, že sa nepoznáte dlho, ale musíš rátať aj čas, keď bola Hazel vajíčko," usmiala sa. "Očividne si ťa obľúbila už vtedy, alebo aspoň tvoje teplo. Uvidíš, po nejakom čase si ju obľúbiš, úplne ako Kaorua," zakončila a jemne pohladila Nicovi hlavičku. "Chce to len veľa spoločne stráveného času. Ako napríklad tréning, ktorý nás čaká. Vyrazíme?" spýtala sa Cyndaquila.

      Vymazat
    7. "To... je pravda," přikývl Cyndaquil. "Věřím tomu. Můžeme vyrazit," potvrdil pokémon.

      Vymazat
    8. Prikývla, odvolala Nica do Pokéballu a vydala sa smerom k tréningovej hale.

      Vymazat
    9. Pokémon se nechal odvolat.

      Vymazat