pátek 26. července 2019

Yuqi's Popplio


Výsledek obrázku pro popplio
Popplio
Pohlaví: Samec
Typ:
Level: 5
Růst: Středně pomalu
Získání: Starter
Sehranost s trenérem: 0% / Zkušenosti v zápasech: 0%
Štěstí: 0% / Láska s trenérovi: 0%
Povaha:
Popplio miluje balónky a sní jednou o tom, že vytvoří tak velký balónek, že se do něj vejde i se svou trenérkou a poté společně prozkoumají celé moře. Nemá na balónky však zrovna nadání. Povahově je veselý a optimistický, rád se na trenérku obrací při každém dobrém či špatném výkonu. Rád je středem pozornosti.
Útoky:
- Water Gun (Vodní dělo)
Další vývin:

2 komentáře:

  1. Yuqi odešla z laboratoře a po pár minut rychlé chůze došla k místu, kde nikdo nebyl. Hodila pokéball a poté, co na pár dlouhých sekund navázala oční kontakt se svým prvním pokémonem, ladnými pohyby lehce zvedla svoji sukni a uklonila se svému budoucímu parťákovi. "Já jsem Yuqi. Tvá trenérka." představila se jemným hlasem. Napřímila se a čekala, až se jí Pokémon také představí, i když věděla, co byl zač. Bylo to slušností. Koutky úst se jí zvedly do upřímného úsměvu. "Nepochybuji o tom, že staneme skvělými přáteli, ani o tom, že dosáhne velkých úspěchů a slávy v budoucnosti," Tón hlasu jí zvážněl. "K tomu budu vyžadovat ale tvoji důvěru, poslušnost a spolupráci. Pokud mi toto poskytneš, budeš odměněn a dostaneš cokoliv, co budeš chtít. Oba ušetříme i spoustu úsilí a času, pokud budeme spolupracovat." vysvětlovala pomalým tempem. Sledovala výraz svého pokémona a dávala pozor na to, aby všem jejím slovům rozuměl a hlavně, aby se mu to vsáklo do hlavy a něco si z toho vzal. "Nyní ti tedy nabízím, abychom spolu šli na chvilku trénovat a zjistili, co všechno umíš. Poté bychom si mohli někde odpočinout, mohu ti koupit něco k snědku za odměnu. Stačí říct, na co máš chuť. Jedinou mou podmínkou je, že se budeš při tréninku opravdu snažit, samozřejmě."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Popplio!" zvedl se pokémon a zaplácal rukama. "Já jsem Popplio!" usmál se. Když jsi zvážněla, trochu vystrašeně se stáhl zpět. "P-popplio... rád bublinky. Popplio..." koukal chvíli do země a pak zase zvedl pohled. "Popplio by rád výlet. Popplio tě nezná..." vyjádřil se nakonec.

      Vymazat