středa 5. srpna 2020

Zrušení platformy Blog.cz a ztráta Vašich dat


! PROSÍM O POZORNOST !

Počínaje 16.8. již nebude žádný Blog.cz ani Galerie.cz. Stránky se ruší. Zdroje a informace o tomto dění ráda sdělím v tomto článku.
Jak jistě víte, dříve jsme pobývali na platformě Blog.cz na adrese leagueofpokemon.blog.cz.

Co to znamená pro nás?
Dle pokynů Blog.cz jsem úspěšně zálohovala všechny stránky na Blogger, ale bohužel se mi nepodařilo zálohovat komentáře - přetáhnout společně s daty nejdou.
Proto ti, kteří si chtějí zálohovat své staré komentáře, ráda bych vás poprosila, abyste si je buď stáhli, nebo navrhli či nalezli jinou metodu, jak zálohovat i komentáře. Ráda ocením každou pomoc.

Jsem upřímně ráda, že jsme platformu Blogger navrhli před tímto děním - nemusíme nijak chvátat s přetahováním. Přesto bych nerada přišla o spoustu world-building od hráčů a jednou, až se budete chtít podívat zpět na své cestě, chtěla bych, abyste tyto vzpomínky měli po ruce. Pochopte, že se jedná o spoustu let práce nejen z mé strany, ale i ze strany hráčů, kteří sice momentálně nehrají, ale mohou se jednou ke hře vrátit.

Děkuji mnohokrát. Budu ráda za jakoukoliv radu či pomoc. Vím, že existuje spoustu webových archivů, o kterých jsem také přemýšlela, ale jistě víte, že zálohovat tři roky práce není pro jednoho či dva lidi jednoduché.

Enwy

Žádné komentáře:

Okomentovat