neděle 21. července 2019

Rory's Shiny Minior

335-1
Shiny Minior
Pohlaví: Bezpohlavní (Samec)
Typ:
Level: 6
Růst: Velmi pomalu
Získání: Vítězství PTB Dešťové sezóny
Sehranost s trenérem: 5% / Zkušenosti v zápasech: 0%
Štěstí: 0% / Láska k trenérovi: 0%
Povaha:
Minior je stoletý kámen, který si poletoval na obloze, dokud jednoho dne omylem nezabloudil moc blízko k atmosféře a nebyl vcucnut a následně nespadl na Mt. Ember. Tam ho nalezli dobří lidé, kteří ho odnesli do bezpečí.
Kupodivu, přestože je Minior kámen, jediné, co dokáže emočně dát najevo je se usmívat. Lidskou řeč neumí, ale když něco bude chtít, umí si nalézt způsob, jak se vyjádřit. Je velmi prazvláštní, že levituje ve vzduchu a často se točí, jako kdyby neexistovala gravitace. Všechno ho zajímá. Necítí fyzickou bolest jako takovou. Je vlastnitel podivného smyslu pro humor a přestože to myslí dobře... někdy prostě někomu naschvál vlétne do zad. Jeho snem je splnit své trenérce nějaké přání a udělat něco proto, aby lidé kolem něj byli šťastní. Lidskou rasu považuje za velmi divnou.
Útoky:
- Tackle
Další vývin:


Aktivní Accessory Sparks Sprite.png Hvězdičkový třpyt

12 komentářů:

  1. //zabudla som, že s Miniorom mám začatú "konverzáciu" ehm, ešte na starom blogu... takže idem pokračovať, ak to nevadí xD

    Minior okolo mňa s chichotaním preplával a ja som ho stále očarene sledovala. "Si naozaj zlatko, bubi, vieš o tom? Máš nejaké meno, akým ti hovoria?" bola som zmierená s tým, že mi pravdepodobne nerozumie, no ani to mi nezabránilo pokúsiť sa s ním komunikovať. "Ja jedno mám. Rory," ukázala som na seba pri vyslovení svojho mena a zazubila som sa. "Teší ma!"
    Keď do mňa s tichým vžuchnutím ťukol, prekvapene som vypískla a automaticky som okolo neho obmotala rúčky. Naozaj bol ako kameň, no zároveň... bol nádherne hrejivý. Aww...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Minior se usmál a rychle tě obletěl. Nezamrkal, ale zastavil se, když ses zeptala na jméno. Když ses představila, lehce do tebe zase drkl, usmíval se a zase tě obletěl.

      Vymazat
    2. "Dobre. Dobre. Slovami to asi nepôjde," zamyslela som sa. "Si hladný? Čo vlastne ješ? Dáš si donut?" jede som mu vytiahla, ten čokoládový, a ponúkla som mu ho. "Ješ vôbec?"

      Vymazat
    3. Když ses zeptala na jídlo, Minior se oddálil... a začal letět někam do dále.

      Vymazat
    4. "To beriem ako... nie?" strčila om si donut do úst a začala prežúvať, no potom som si všimla, že Minior letí preč. "Hej, počkaj, bubi! Kam letíš? DOSLOVA LETÍŠ?!?" vybehla som za ním, odhodlaná ho nestratiť. Čo by so to bola za chovateľku, keby som stratila pokémona... po tak krátkom čase!

      Vymazat
    5. Minior obkroužil okolo tebe velmi velký a vysoký kruh a pak ti narazil do ruky až skoro jídlo spadlo na zem. Asi jídlo nepotřeboval, nejevil o něj žádný zájem.

      Vymazat
    6. "... vážne nie si hladný? Ja umieram od hladu, skoro!" panicky som balacovala jedlo na rukách, aby som ho udržala od pádu. Nakoniec som to vzdala a zvalila som sa do trávy. "S tebou to ľahé nebude, že? Budeme musieť nájsť spôsob, ako spolu komunikovať..." povzdychla som so zmierene. "Ale objatie na povzbudenie by som si zaslúžila, nie?" roztiahla som ruky doširoka a uvažovala, či pochopí aspoň toto.

      Vymazat
    7. Minior se začal tentokrát točit na místě jako rotující balón. Skončil obličejem pak k tobě, vydal něco, co znělo jako velmi pomalé "weeeee" a začal se široce usmívat. Když jsi roztáhla ruce, automaticky do nich vlétl, tváří k tvému tělu.

      Vymazat
    8. "Owow," vydýchla som, keď na mne pristál. "Si celkom ťažký, vieš o tom?" zamrmlala som, no nesnažila som sa ho odtlačiť alebo pustiť. Aj keď som sa mierne bála, že mi vypadne. "Ale, niečo jesť musíš. Pretože žiť iba na vzduchu? Eww," oklepala som sa a zamyslene som naňho pozrela. "Čo s tebou?" spýtala som sa, ako keby som čakala odpoveď.

      Vymazat
    9. Minior se lehce nadzvedl gravitací, když jsi řekla, že je těžký. Pak začal tahat směrem k městu.

      Vymazat
    10. Uvažovala som, čo s Miniorom, keďže on zjavne neplánoval odpovedať, a trhnutie ma preto trochu prekavpilo. ...dobre, prekvapilo ma poriadne. Zatackala som sa a nakoniec to ustála, a zdvihla som pohľad. "Mesto? Chceš niečo odtiaľ?" pokrčila som plecami a kráčala smerom, ktorým ma ťahal.

      Vymazat
    11. "Weeeee?" rozletěl se Minior do všech stran a neustále se usmíval. "Weee!" zvolal.

      Vymazat