úterý 4. srpna 2020

RAID: Srpen 2020

File:823Corviknight-Gigantamax.png

RAID: CORVIKNIGHT (98%)


 #823 Corviknight
Tento Pokémon vládne nebesům v Galarské oblasti. Černý lesk jeho ocelového těla dokáže nahnat hrůzu do srdce každého nepřítele. Díky jeho neuvěřitelné inteligenci jeho služby využívají v Galaru, kde slouží jako vzdušné taxi. Říká se, že z každé bitvy si něco odnáší, ať už vyhraje či prohraje.
Obyčejně již dvoumetrový, nyní měří jako železný mrakodrap. Jeho železné tělo je příliš těžké na to, aby mohl létat. Ti, kteří se k němu odvážili přiblížit, byli hned odváti pryč jeho silnými křídly.

Raid začíná v momentě publikování článku.

ODMĚNA

  • Každý trenér, který dosáhne 10% - razítko účasti
  • Trenér s nejvyšším počtem procent -  Rookidee (pouze v případě poražení) / jiná odměna
  • Trenér s posledním zásahem - Lock Capsule Speciální kapsle
  • Pokémoni dostávají při zápasech levely a zkušenosti v bojích

ÚČASTNÍCI + ODMĚNY

Lilica - 2% (Ivysaur & Girafarig) - jiná odměna

V případě neporažení, raid končí 28.8.

3 komentáře:

  1. Ivysaur a Girafarig
    Chovatelka se doslechla o obřím Corviknightovi žijícím poblíž. Dlouho uvažovala o tom, zda se má pokusit pokemona vyzvat, přece jen vyslat pokemony proti něčemu, co připomíná pohybující se obrněnou budovu, není ten nejlepší nápad, jaký kdy měla, a prospěch tohoto souboje nezní vítězně, to vše je podtrhnuto tím, že většina jejích pokemonů má proti Corviknightovi typovou nevýhodu a to mluvíme o obyčejném Corviknightovi.
    To, že se nakonec rozhodla obřího pokemona konfrontovat bylo, když si uvědomila, že i prohra jejím pokemonům něco dá. Její pokémoni měli svou hlavu a konfrontace s tak silným protivníkem by jim mohlo dát dostatečnou motivaci k tomu zlepšit se a uvědomí si, že je stále na čem pracovat. Navíc se Lilica rozhodla, že bude pokemony posílat po dvou, bude to nové jak pro ně, tak pro chovatelku a trocha spolupráce jim prospěje.
    Když chovatelka zahlédla obřího pokemona naživo, měla chuť se otočit, odejít a předstírat, že nikdy neměla ten úžasný nápad konfrontovat tohoto děsivého pokemona. Dobrá, musím věřit sobě i svým pokemonům a teď mi o výhru nejde, přesvědčila se dívka.
    „JD, Herme, Daemone, pojďte ven.“
    Oba pokémoni strnuli, ani se nepřivítali s chovatelkou a oba překvapeně zírali na živoucí tank, který se nacházel před nimi.
    „No tak to si děláš srandu, pokud chceš toto porazit, tak si na to jdi zaútočit sama.“ ozval se Daemon
    To vytrhlo z přemýšlení JDho. „To nemáš žádnou hrdost, vím, že ty jsi jen ocas, ale netušil jsem, že jsi taky srab.“ ozval se JD. Chovatelka v tu chvíli byla ráda, že se rozhodla tyto dva pokemony spárovat, JD a Daemon se dokázali navzájem vyhecovat natolik, že nakonec i poslechly chovatelku.
    „Dobrá, na toto budete muset spolupracovat, jste připraveni.“ Hermes a JD přikývli a dokonce i Daemon po chvilce přitakal.
    „Dobrá Herme ty budeš útočit zepředu, JD ty ho oběhni a začneme odtamtud.“ instruovala dívka. Oba pokémoni se vydali na své pozice.
    „Herme, použij zmatení k vyzvednutí táhletoho kamene a zkus mu to hodit na hlavu. Snad ho to vyvede z rovnováhy.“ křikla dívka. Corviknight si jich zatím vůbec nevšímal, přece jen s tím, jak velcí byli pro něj nepředstavovali hrozbu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hermovi oči a Daemon zazářili bledě fialovou barvou a stejně taková se objevila i aura kolem balvanu, který Lilica určila. Balvan se zvedl a byl vymrštěn přímou trajektorií do Corviknightova obličeje. Ten se překvapeně zapotácel, ale když se oklepal, vypadal spíš naštvaně, než zmateně. Jeho křídla zazářila bledě modrým světlem, očividně se chystal vrátit útok.
      „JD, šlehavým útokem mu podrž křídla, Herme zkus na něj zmatením obrátit jeho vlastní útok.“ JDho šlahouny vyletěli a chytili se Corviknightových křídel, Ivysaur se zapřel celou svou vahou, aby ho obří pokemon nepřitáhl za šlahouny, Hermes zopakoval svůj útok zmatení . Corviknight z útoku Seel Wing poslal tlakovou vlnu, V tu chvíli JD škubl svými šlahouny. Hermes s Daemonem byl schopni poslat zhruba čtvrtinu tlakové vlny zpět na protivníka, ale zbytek minul Girafariga jen díky tomu, že jej JD svými šlahouny odklonil z kurzu.
      Tlaková vlna Corviknighta odklonila z kurzu a rozvířila kolem všech pokemonů prach. Dívka chtěla využít chaosu tak, jak jen to šlo.
      „ Chyť ho šlahounem za nohy, zkus ho podbrknout. Herme použij nárazový útok na nohy a pomoz JDmu.“
      JD šlahouny pustil jeho křídla. Hermes se rozběhl na obřího pokemona. V ten moment JD omotal šlahouny kolem Corviknightových novou a když trhnul, Hermes do těch nohou narazil, aby podbrknutí získalo momentum.
      Corviknight se s hlasitým řinčením skácel k zemi. Dobrá musíme využít jeho váhu proti němu, pomyslela si dívka. „Dobrá práce, skvělé načasování.“ křikla dívka. Když však chtěla zadat další instrukce, ozval se odporný skřípavý zvuk. Metal Sound, pomyslela si dívka, která si musela zakrýt uši. I její pokemy to zastavilo, ale ti se vzpamatovali dřív než chovatelka. Když pokémoni neslyšeli žádné instrukce od chovatelky, rozhodli se použít obdobnou strategii a oba se rozběhli, ve snaze uštědřit Corviknightovi dvojitý nárazový útok. Obří pokemon si však jejich strategie všimnul a jeho pírka zazářili bílou barvu. „To je Iron Defence! Zastavte! Nárazový útok nebude fungovat! On na to čeká!“ snažila se varovat Lilica, ale přes kovové skřípání, které Corviknight vydával, její varování nebylo slyšet. Girafarig a Ivysaur vyskočili a mířili nárazový útok na Corviknightovo břicho, ten se však nezdál být útokem zraněný ani zaskočený. Jeho křídla opět zazářila bledě modrou barvou a tentokrát svými křídly trefil oba chovatelčiny zaskočené pokemony. Ti poodletěli dobrých pár metrů dozadu a nevypadalo to, že by se každou chvíli zvedli. Lilica je povolala zpět do pokeballů a sama poodešla za nedaleký balvan, kde našla útočiště, před obřím Corviknightem. „Tak to vypadá, že jsme ho jen rozčepýřili, ale skvělá práce, měli jste úžasné načasování a skvěle jste spolupracovali. Děkuji za skvělý zápas.“ pochválila dívka a doufala, že ji pokémoni, kteří teď odpočívají ve svých pokeballech slyší.

      Vymazat
    2. Corviknight sice nepadl, ale rozhodně jsi přispěla k jeho poražení.
      Ivysaur - 1 level, 5% zkušenosti v bojích
      Girafarig - 1 level, 4% zkušenosti v bojích

      Ubrala jsi 2%.

      Vymazat