pondělí 22. července 2019

Nezumi's Meowth

Image result for meowth
Meowth - "Aiko"
Pohlaví: Samička
Typ:
Level: 7
Růst: Středně pomalu
Získání: neznámé
Sehranost s trenérem: 6% / Zkušenosti v zápasech: 0%
Štěstí: 0% / Láska k trenérovi: 0%
Povaha:
Zatímco tým Rocket má mluvícího Meowth, tato Meowth je naprosto němá. Za to se zdá být velmi loajální a věrná společnice. Své názory a odpovědi dává najevo znakovou řečí, což potvrzuje, že je velmi inteligentní a vzdělaný tvor. Její původ je ovšem neznámý.
Útoky:
- Scratch
Další vývin:

28 komentářů:

  1. Nezumi si našla klidné místečko, někde daleko od civilizace. Věděla totiž, že kdyby Meowth od překupníka vyvolala mezi lidmi, mohla by se vyděsit. Vůbec vlastně nečekala, jaká bude. Dost možná agresivní po tom, čím si prošla. Nezumi při té myšlence zabolelo srdce. Pokémoni by nikdy neměli trpět a už vůbec by neměli býr předmětem prodeje, jako kdyby byli nějakými předměty.
    Nadechla se a vyvolala Meowth ven. Netrvalo to dlouho a ona se před ní objevila. Nezumi seděla v trávě, aby pro kočičího Pokémona nebyla moc vysoká. "Neboj se," začala hned, ale nevěděla, jak se zachovat. "Neublížím ti. Moje jméno je Nezumi a jsem trenérka Pokémonů. Odkoupila jsem tě z toho hrozného místa, abych se o tebe mohla postarat. Mým cílem je stát se šampionkou," pronesla a usmála se, aby Meowth věděla, že Nezumi není její nepřítel.
    "Musíš mít strašný hlad," řekla najednou a sáhla do batohu. Z hodiny v Pokémon škole si pamatovala pár věcí o Persianovi, kterého má stále na starost. Měl jemnou srst a byl vybíravý v jídle. Proto chtěla, aby si Meowth vybrala cokoliv. Ukázala jí jablko, čokoládový donut a bébéčko. "Vyber si," nabídla jí vřele a čekala, co pokémon udělá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Meowth se hned při vyvolání usmívala mírumilovným úsměvem. Přikývla na to, když ses představila a zakroutila hlavou, když jsi začala zmiňovat hrozné místo.
      Když jsi jí nabídla jídlo, těkala očima z jednoho jídla na druhý a poté ukázala na čokoládový donut. Mlsně se olízla a tlapkami naznačila gesto 'prosím'.

      Vymazat
    2. Nezumi se znovu pousmála a podala čokoládový donut Meowth. "Nemusíš prosit, to je samozřejmost. Kdykoliv budeš mít hlad, tak ti něco dám," přislíbila a sledovala, zda se Meowth pustí do jídla. Mezitím myslela na jinou věc - o překupníkovi se rozhodla nemluvit. Sama ani nevěděla jak a vzpomínky nechtěla vracet, zvlášť když Meowth kroutila hlavou. "Chtěla bys nějaké jméno, Meowth? Ráda je svým Pokémonům dávám, přijde mi to jako hezké ozvláštnění života," pokrčila rameny.

      Vymazat
    3. Meowth zamrkala a poté přikývla. Zagestikulovala něco jako 'tak já si teda teď nabídnu, oke?' a opatrně si vzala čokoládový donut. Na jméno přikývla, načež to vypadalo velmi autenticky, že nepromluvila - pusu měla totiž plnou donutu.

      Vymazat
  2. Nezumi byla ráda, že Meowth přijala jídlo, a sem tam ji pozorovala, jak jí. Vypadala zamyšleně - přemýšlela totiž o jméně, se kterým Pokémon souhlasil. Nebyla si jistá, dokud ji jedno takové nenapadlo. "Co takhle Aiko, se zkratkou Ai?" zeptala se. Jelikož Meowth se stále ládovala donutem, jako odpověď očekávala jen zakroucení nebo kývnutí hlavou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Meowth překvapeně zamrkala a pak se šťastně usmála. Opět přikývla a spokojeně se na tebe zadívala.

      Vymazat
    2. "Takže Aiko," potvrdila si. Potěšilo ji, že je Meowth šťastná. Teď už měla donut pryč, a proto se rozhodla Nezumi něco se o ní dozvědět. Otázka do její hlavy přišla téměř hned, sice jednoduchá, ale důležitá. "Co ráda děláš? Mohli bychom něco podniknout, jen ty a já," navrhla.

      Vymazat
    3. Meowth se stále usmívala, dokud ses jí nezeptala. Tehdy trochu znejistěla a zamyslela se. Zvedla prst, jako kdyby chtěla něco. Nadechla se... a pak jen pokrčila rameny s lehce zachmuřeným výrazem.

      Vymazat
    4. Nejspíš nevěděla. Nezumi jí to neměla za zlé, nebylo jednoduché vymyslet, co má někdo rád. Sama to nevěděla ani o sobě. "Máš ráda příběhy, Aiko? Znám jeden hezký o Eevee, která si nebyla jistá svojí evolucí," pronesla a nandala k tomu opět úsměv, aby se o tom, že neví, necítila Meowth špatně. Předtím, než to navrhnula, si totiž vzpomněla na Persiana. Ten byl uchvácený školní knihovnou. Ačkoliv je každý Pokémon jiný, za pokus to rozhodně stálo.

      Vymazat
    5. Pokémon rychle přikývl hlavou a posadila se, složila tlapky na kolena, jako kdybys byla máma, která se chystá vyprávět. Zamrkala a pak se usmála, skoro jako kdyby tě vybídla, že můžeš začít kdykoliv budeš chtít.

      Vymazat
    6. "Tak tedy dobře. Příběh začal v jedné daleké zemi, v regionu, který nikdo nezná," začala Nezumi a pohodlně se přitom usadila. "Z vajíček v přírodě se narodili tři Eevee. Jedna byla holka, hlavní hrdinka tohoto příběhu, říkalo se jí Aiko," přitom s úsměvem mrklana Meowth, "její bratři byli Connan a Bruce. Oba silní Eevee, kteří neustále trénovali a bojovali s ostatními Pokémony. Ale Aiko byla jiná. Už odmalička se cítila osamoceně, protože se svým bratrům nepodobala a proto neměla blízké přátele. Přišel den, kdy se oba bratři vyvinuli. Connan si vybral tajemného Umbreona, zatímco Bruce se vyvinul do Jolteona. Aiko ale nevěděla, co koho se chce vyvinout. Při cestování lesem a sbírání berry potkala zraněnou Snivy. Vzala ji do svého doupěte a uzdravila ji, jelikož měla skvělé uzdravovací schopnosti. Se Snivy se zapovídali a staly se z nich nejlepší kamarádky. Jednoho dne se Snivy zeptala Eevee, proč se ještě nevyvinula. Aiko pokrčila rameny, říkala, že se nerozhodla. Na to jí Snivy řekla, ať nespěchá, že to jednou přijde samo. Asi o měsíc později se Snivy vyvinula do Seviper. Společně s Eevee šli prozkoumat novou jeskyni a našli uvnitř krásnou, ledovou místnost. Eevee nemohla z ledu spustit oči. V tom ale na Seviper zaútočila Sneasel. Obě společně bojovali a odehnali ji. Najednou začala Eevee zářit a než se nadala, vyvinula se do Glaceon. Od té doby byla šťastná. Se svojí evolucí byla spokojená a měla kamarádku Seviper, se kterou si konečně rozumněla. Se svými bratry se rozloučila a odešla cestovat světem. Možná ještě teď někde Seviper a Glaceon stále cestují," dokončila příběh a uculila se.

      Vymazat
    7. Meowth se usmívala a kývala při každé pasáži, aby ti potvrdila, že skutečně poslouchá. Když jsi došla ke konci, vesele zatleskala. Dokonce vstala a uklonila se, aby ti vzdala čest a poctu.

      Vymazat
    8. Nezumi její gesto pobavilo i potěšilo zároveň. "To jsi nemusela, ale jsi hodná," řekla s úsměvem a pomalu natáhla ruku, aby ji mohla udělat klasické "pat pat" na hlavě. Příběh ale skončil a Nezumi byla trochu překvapená z jedné věci. "Meowth... bojíš se mě? Nebo, proč nic neříkáš?" zeptala se už trochu nejistě.

      Vymazat
    9. Tvá otázka ji zaskočila. Ve stoje chvíli jen přetrvala, pak zvedla prst. Začala dělat pantomina.

      Vymazat
    10. Nezumi moc nechápala, ale snažila se Meowth pozorovat a něco z jejího pantomima pochopit. "Mám hádat, co představuješ?" zeptala se trochu nejistě.

      Vymazat
    11. Meowth s úsměvem od ucha k uchu přikývla. Zvedla prst, opět jako kdyby se chystala něco říct. Když však řekla první slovo, zahrála velmi zmatenou. Pokoušela se v scénce něco říct, ale nic z ní nevyšlo. Padla na kolena, popadla svůj krk a hrála velice šokovanou.
      Tehdy skončila, zvedla k tobě oči a usmála se. Rukama tě k něčemu vybídla, snad jako kdyby chtěla, abys začala hádat.

      Vymazat
    12. Nezumi Pokémona pozorně sledovala. Tahle hra ji jako malou vždycky bavila, proto se teď nemohla dočkat a chtěla správně odhádnout, o co jde. Nejdříve byla trochu zmatená a nebyla si jistá, co říct, ale pak ji to napadlo. "Hraješ... dusícího se člověka?" to byla první věc, ale pak ji napadlo ještě něco. "Nebo němého!"

      Vymazat
    13. Zamračila se při prvním tvrzení a pak vesele pokývala hlavou na to druhé. Pak začala zběsile poukazovat na sebe.

      Vymazat
    14. Nezumi to začala trochu pobírat, nevěděla však, jestli správně. "Počkej... ty jsi němá? Doopravdy?" ujistila se. Sice jí to přišlo neobvyklé, ale vysvětlovalo by to, proč Meowth ještě nic do této doby neřekla.

      Vymazat
    15. Meowth lehce přivřela oči, pak zvedla prst a naznačila gesto 'přesně tak'. Nevypadala být smutná tím, že to přiznala, naopak vypadala hrdá, že jsi to dokázala tak rychle uhádnout.

      Vymazat
    16. Nezumi se pousmála. "Takže nejsi jen tak nějaká Meowth! Nechápu, jak mohl někdo někoho tak speciálního prodat," pousmála se, ale její minulost se rozhodla nerozebírat. "Poslyš, jaký máš názor na zápasení a trénování? Pokud je máš ráda, tak zakývej, pokud ne, tak zavrť hlavou," zeptala se Nezumi. Byla by ráda, kdyby mohla mít Meowth po boku na Pokémon lize, ale rozhodně se o ní postará, i kdyby zápasení v lásce neměla.

      Vymazat
    17. Meowth se jen usmála a přikývla. Když ses jí zeptala, chvíli na tebe koukala, pak se viditelně zamyslela... a pak pokrčila rameny.

      Vymazat
    18. Brala to tak, že jí to nevadí, ani z toho není nadšená. Místo toho, aby to dále rozebírala, natáhla k Meowth ruku s jednou Oran Berry. "Chtěla bys jí? Přeci jen, pro recept ji nepotřebuju, a to tys byla ta, která si ji našla," pokrčila s úsměvem rameny.

      Vymazat
    19. Meowth se olízla a pak přikývla. Opatrně přijala Oran berry, pak se lehce uklonila a kousla si. Na tvé následující slova se jen usmála.

      Vymazat
  3. Nezumi se posadila na lavičku a vyvolala vedle sebe Meowth, Aiko. Při pohledu na ní se usmála, nevěděla proč, ale pohled na ní ji vždy rozveselel. Nemohla mluvit a přesto se dívala dál do života bez jakýchkoliv obtíží, jako kdyby ji nic neomezovalo. "Ahoj Aiko. Promiň, že jsme dlouho nemluvili. Chtěla jsem ti říct, že jsem změnila svoje zaměření na Koordinátorku. Odteď budeme chodit na soutěže a vymýšlet různé kombinace a představení," uculila se, sama se na to těšila.
    "Důvod, proč jsem tě teď povolala, je ale také jiný. Chci se tě totiž zeptat - líbí se ti se mnou v mém týmu? Nebo bys raději žila někde jinde? Ráda bych ti zajistila ten život, o kterém sníš," pronesla a zadívala se Aiko do očí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Meowth byla přivolána s úsměvem. Když jsi jí oznámila novinku, jen přikývla a dvakrát zaplácala rukama, jako kdyby tleskala, ale aniž by vydala zvuk.
      Nad tvou otázkou se zarazila. Pak se usmála a ukázala na tebe po velmi krátkou dobu, dokud se zase nestáhla zpět.

      Vymazat
    2. Jen přikývla, že její odpověď bere a je za ní ráda. "Chtěla bys poznat i zbytek mého týmu?" zeptala se z ničeho nic. Na stejnou otázku se ptala Kaita, tudíž pokud by odmítl, ukázala by Aiko jen Raidera a Fomantise.

      Vymazat
    3. Pokémon radostně přikývl a znovu dvakrát tiše zatleskal. Pak na chvíli zaváhala, ale její váhání pak velmi rychle opět zmizelo.

      Vymazat