neděle 21. července 2019

Tania's Chingling

Image result for chingling
Chingling - "Kaoru"
Pohlaví: Samec
Typ:
Level: 17
Růst: Středně pomalu
Získání: RCH Johto - Rybník Slowpoků
Sehranost s trenérem: 63% / Zkušenosti v zápasech: 0%
Štěstí: 30% / Láska k trenérovi: 81%
Povaha:
Chingling je velmi roztomilý tvor, ovšem bohužel si to neuvědomuje. Pokaždé, když poskočí, ozve se mírumilovný zvuk rolniček, jelikož se mu nachází v těle. Vzhledem k tomu, že žil v jeskyni, má především dobré noční vidění. Na světle příliš nevydrží a každé ostré světlo je pro něj nepřítelem. Povahově je velmi plachý, ale za to důvěřivý, jelikož v jeho původním domově se nenašel žádný nepřítel, který by ho mohl ohrozit. Je mimojiné velmi hravý a miluje blyštivé věci.
Nejradši tráví čas se svou trenérkou a hned poté se Cynquilem, kterého považuje za svého momentálního nejlepšího kamaráda. Myslí si, že je Nico velmi roztomilý, jak zvenku, tak i povahově vevnitř. "Kdyby byl každý tvor jako Nico, nikdo by pak nemuel válčit, ne?" zastává se názoru.
Útoky:
- Astonish
- Confusion
Další vývin:
Aktivní Obyčejné černé brýle
Aktivní Accessory Mini Pebble Sprite.png Malý červený kříšťál
Aktivní Zlatý amulet - Přidává šanci na chycení pokémona 20%
Aktivní Naleštěné tělo

6 komentářů:

  1. Šťastne upierala zrak na Pokéball, v ktorom čakal Kaoru. S Fortunou sa nenudila, to ani zďaleka, ale jej Chingling už jej veľmi chýbal. Na nič nečakala, vrhla Pokéball do vzduchu a vyvolala ho. Počkala, kým sa pred ňou objaví, a akonáhle Kaorua uvidela, zdvihla ho do náruči a pevne ho objala. "Ako si sa mal? Nechýbali sme ti veľmi? Správal sa k tebe tvoj dočasný tréner pekne?" spustila otázky, keď uvoľnila svoje zovretie a odtiahla sa od Kaorua tak, aby na neho videla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Tania!" zvolal Chingling a narovnal si brýle. "Měl jsem se dobře, ale stále jste mi chyběli," usmál se. Lehce přitom poskočil a jeho rolnička zazvonila. "Trenér se ke mně choval hezky. Jen mi špatně skloňoval jméno, ale to je to nejmenší," odpověděl se smíchem. "Co vy? Jaký byl druhý pokémon?" podivil se.

      Vymazat
    2. "Teraz ti to vynahradíme," prisľúbila. "Štvrtou úlohou v Pokémon škole je varenie a na to potrebujeme med, takže sa musíme vydať do Kráľovstva Combee. Tam som ešte nebola... Snáď sa nevrátime plní žihadiel," zasmiala sa. "V tíme sme mali Misdreavus a bola... No, svojská. Ale to neznamenalo, že nebola fajn." Veľmi nevedela, ako by Fortunu popísala. Jej povaha mala množstvo vrstiev. "Možno sa s ňou znovu stretneme, najlepšie je, ak ju spoznáš osobne." Na chvíľu urobila pauzu. "Tak, môžeme vyraziť za Combee? Keď budeme hotoví s varením, určite vás s Nicom a Hazel niekam vezmem, aby sme oslávili tvoj návrat do tímu," navrhla.

      Vymazat
    3. Kaoru nadšeně povyskočil. "Co vím, Combee nemají žihadla," zasmál se pokémon. Když jsi vyslovila názor na Misdreavus, přikývl. "Chápu. Pokud jste si to užili, tak to bylo určitě dobré," usmál se.
      "Můžeme jít!" zvolal a hned ťapkal... na svým imaginárním nosem.

      Vymazat
    4. "Tým lepšie pre nás," potešila sa a hneď nasledovala Chinglinga smerom k lesu, kde sa nachádzalo Kráľovstvo Combee.

      Vymazat
    5. Chingling se vydal do lesa čistě z principu, i přestože netušil, kde přesně se království nachází.

      Vymazat