neděle 21. července 2019

Nezumi's Quilava

Image result for quilava
Quilava - "Kaito"
Pohlaví: Samec
Typ: 
Level: 19
Růst: Středně pomalu
Získání: Starter
Sehranost s trenérem: 27% / Zkušenosti v zápasech: 6%
Štěstí: 0% / Láska k trenérovi: 0%
Povaha:
Quilava je yandere, který je silně závislý na své trenérce. Chce všechnu pozornost pro sebe, jelikož svou trenérku doslova miluje. Všichni pokémoni, kteří si potencionálně mohou získat lásku a péči trenérky, je Kaitův nepřítel. Naneštěstí není prozatím dost silný, aby je dokázal nějak více ohrozit na životě.
Má rád bobule a ovoce. Po vývinu se stal jaksi více sebejistým, hlavně ohledně své síly. Je přesvědčen, že je jediný, komu na trenérce má záležet - a její tichou lásku bere jako souhlas s jeho názorem. Dříve byl poslušný mazlíček, ovšem teď má i své názory a nálady, které můžou být i v rozporu s Nezumi.
Útoky:
 - Ember
- Quick Attack
Další vývin:

16 komentářů:

  1. Nezumi se posadila do trávy a nechala vítr, aby jí cuchal vlasy. Mezitím povolala před sebe Quilavu, jejího prvního Pokémona. Zadívala se mu do očí a chvíli nic neříkala. Nakonec zamrkala a následujícími slovy protnula ticho. "Ahoj, Kaito," pousmála se a sledovala Pokémona. Byl skoro stejně vysoký, jako ona samotná, kdyby se postavil na zadní. "Víš, poslední dobou jsem přemýšlela.. A jelikož ty jsi můj starter, jsi ten, komu chci tyhle myšlenky předat a poprosit o radu. Změnila jsem svoje zaměření na Koordinátorku a už se tolik nechci zaměřovat na tréninky, spíš bych se raději zaměřila na Pokémony, vaření jídla a jiné věci. Ale nejsem si tím jistá. Co si o tom myslíš ty? Jaká cesta by tě bavila? Já totiž vůbec nevím, co dělat," povzdechla si. "Taky mi přijde, že mám až moc nových Pokémonů najednou a nevím si rady. Jenže nechat je jít? S tím si také nejsem jistá," pokračovala. Pak se zadívala na Quilavu a doufala, že jí poradí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Quilava zamrkal, když jsi dlouho nic neříkala. "Ahoj," usmál se pokémon. "Radu? Myslíš, že bych ti byl schopný poradit?" rozzářil se pokémon. Vyčkal, než ses vyjádřila a pak se zamyslel. "No... pokud ses chtěla zaměřit na pokémony a tyhle věci okolo, neměla sis spíš vybrat chovatele?" zauvažoval Kaito nahlas. "Koordinátorství je spíš o třpytkách a tancování." Díval se na tebe a připadalo mu, že se něčím trápíš. "Pokud je to ale to, co si přeješ, vždycky budu s tebou," usmál se.
      Když jsi zmínila pokémony, tiše se ušklíbl. "Měla by ses jich zbavit..." zamumlal. Pak si to však z nějakého důvodu rozmyslel. "Myslím, že pokud o ně opravdu nestojíš, mohla bys je pustit. Na druhou stranu, možná by sis s nimi měla zkusit promluvit a seznámit se s nimi? Pokud ti budou oddaní a pokud si tě chtějí zasloužit, musí dát najevo, že umí čekat," řekl.

      Vymazat
    2. Nezumi naslouchala slovům svého startera, ze kterého již nějakou dobu byl ne malý Cyndaquil, ale Quilava. "Nad chovatelstvím jsem uvažovala, ale přijde mi to neakční. Asi bych nevěděla, co s tolika časem dělat," pokrčila rameny a usmála se nad tím, že od Kaita mohla očekával věrnost. "Děkuju," špitla.
      Nejdříve ji trochu zarazilo, když se chtěl Kaito zbavit všech Pokémonů, ale pak změnil svůj názor a to se ji zamlouvalo víc. "Máš pravdu. Promluvím si s nimi a uvidím, co dál," odsouhlasila a pohladila Pokémona po hlavě. "Děkuju za radu. Nevím, co bych bez tebe dělala. Máš nějaké přání? Ráda bych ti ho splnila."

      Vymazat
    3. "No, pokud je to neakční, pak zbývala jen jedna možnost," zasmál se pokémon.
      Poslechl si tě a předstíral, že se svou změnou také souhlasí, byť v něm stále vřelo něco yandere, co by nejradši byl jen jediný pokémon, kterému se dostane tvé lásky. "No... chápu, že je to nepraktické, ale... mohl bych zůstat venku z pokéballu? Můžu cestovat už po svém. V pokéballu je nepohodlno," řekl pokémon.

      Vymazat
    4. Nezumi proti takovému přání nic neměla. "S tím souhlasím, bude to lepší i pro mě. Mít tě po svém boku je skvělý pocit," přiznala a schovala jeho Pokéball do batohu. Už ho potřebovat nebude.
      "Stojíš o seznámení s dalšími Pokémony, nebo ti to takto vyhovuje?" zeptala se pak. Sice se její Pokémoni navzájem parkrát viděli, ale neměli šanci se pořádně poznat, a to jí přišlo důležité. "Jo a, za nějakou dobu dostanu vajíčko. Byl bys ochotný pomoct mi zahřívat ho?" zeptala se.

      Vymazat
    5. "S-skvělý pocit?" zamrkal Quilava a zrudl, pokud to ještě víc jde. "D-díky..."
      Jakmile jsi však zmínila svůj tým, čili ostatní pokémony, odfrkl si. "Ani ne, pokud si to nebudeš nějak speciálně přát," usmál se. "Stejně je potkám, jednou... když budu odteď pořád u tebe," odpověděl pokémon. Ohledně vajíčka ochotně přikývl. "Jasně! Rád ti pomůžu!"

      Vymazat
    6. Nezumi nahodila krátký úsměv. Ráda viděla, když Kaita potěšila něčím, co řekla. Jeho radost byla i tou její.
      Nad Pokémony jen přikývla, popravdě očekávala, že o to nebude mít zájem. A přesně, jak řekl, sám je jednou potká. "Děkuju!" zareagovala hned, když Quilava souhlasil s pomocí s vajíčkem. Na malého Espurra se už těšila, vždycky je obdivovala. Tak roztomilý Pokémon, a přitom v sobě má tolik síly.
      "Jinak, brzo se budeme muset přemístit z Aloly. Napadlo mě, že bychom mohli zkusit přejet do jiného regionu, jelikož je jedna cesta zdarma. Pojedeme do Sinnoh, prý je tam Route s trenéry, které můžeme porazit. Spoléhám se na tebe," řekla a pohladila Kaita po hlavě. Pokud je porazí s někým, rozhodně to bude právě on.

      Vymazat
    7. Kdyby mohl, zasalutoval by. "Jasně! Sinnoh je prý na severu... takže úplný opak Aloly. Je tam zima, takže se nezapomeň obléknout," usmál se mile.

      Vymazat
    8. "Děkuju za připomínku. Pokusím se ti taky sehnat něco teplého, i když pochybuju, že to jako ohnivý Pokémon potebuješ," mrkla s úsměvem.

      Vymazat
    9. Quilava se zazubil. "Můžeš mě nosit v bundě! Nebo... co budeš mít na sobě," usmál se.

      Vymazat
    10. Nezumi zakývala. "Skvělý nápad! Ale ráda bych ti něco vyrobila. Třeba... abychom měli stejné šály," navrhla a přitom se krátce uculila. Sama se nemohla dočkat, co všechno v Sinnohu zažijí.

      //Ohledně oblečení jako jsou šály, čepice, masky a tak, musí se to někde koupit, nebo si to stačí vymyslet? ^^

      Vymazat
    11. "C-couple šály," zrudl Quilava a pak jen přidušeně přikývl.

      //Pokud je chceš mít jako skutečné itemy, které bude mít pokémon u sebe, doplňkové předměty nalezneš v Butiku slečny M (sekce Město).

      Vymazat
    12. "Takže to? Platí," usmála se.
      Mezitím začala přemýšlet, jak by něco takového mohla získat. Ztracená v myšlenkách přišla po chvíli na další otázku, netýkající se předešlého tématu. "Mimochodem, líbí se ti tvoje další evoluce, Kaito?" zeptala se.

      //Dobře, děkuju :)

      Vymazat
    13. Quilava se zamyslel. "Myslíš Typhlosion? No... ano. Budu dostatečně velký, abych tě mohl nést na zádech. Splatím ti to vození v náruči a na rameni," zazubil se pokémon.

      Vymazat
    14. "To ráda slyším! Čeká nás skvělá budoucnost," přislíbila Nezumi spokojeně. "Takže, co říkáš na to, že teď půjdeme a porazíme spolu pár trenérů?" navrhla trenérka spokojeně, nemohla se dočkat, nezápasila už tak dlouho.

      Vymazat
    15. Quilava přikývl. "Já jsem připraven, můžeme jít," usmál se.

      Vymazat