pondělí 22. července 2019

Ino's Deino

Image result for deino
Deino - "Namoritai"
Pohlaví: Samička
Typ: DragonDark
Level: 11
Růst: Pomalu
Získání: Dračí ostrov
Sehranost s trenérem: 15% / Zkušenosti v zápasech: 0%
Štěstí: 15% / Láska k trenérovi: 16%
Povaha:
Deino se od malička nedokáže smířit s tím, že je slepá. Povahově je kvůli tomu velmi chaotická a nerozhodná, je mentálně nestabilní. Nesnáší svou existenci jako takovou a nesnáší všechny okolo, jelikož si myslí, že svět není fér vůči ní ani vůči nikomu. Původně patřila do skupiny Deinů, avšak poté, co začala projevovat toto své chování, byla vyhostěna. Bez zraku se poté stala snadným terčem pro pytláky a následně byla ulovena.
Útoky:
 - Tackle
 - Roar
Další vývin:

12 komentářů:

  1. Ino si v ruce prohlížela pokéball a polemizovala nad tím, proč byl vůbec u překupníka. Plácla si do čela a zakroutila hlavou. Kdyby byla chytřejší, alespoň se zeptá. Posadila se do tureckého sedu a vyvolala Deino ven.
    "Zdravíčko, Deino. Jmenuji se Ino a ráda bych tě přivítala do naší rodiny... Pokéball jsem odkoupila od překupníka, tak snad u mě budeš spokojená." Přívětivě se na pokémona opáčila a s představením se pousmála.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakmile se Deino objevila, zavětřila ve vzduchu. Když ucítila tvůj pach, nejdříve do tebe drkla hlavou, aby se ujistila, že tam vážně skutečně něco je. Pak se odvrátila a zamumlala: "Nesnáším tě..."

      Vymazat
    2. Ino vykulila očka a hleděla, jak do ní narazila a poté jí rovnou řekla, jak jí nesnáší. Tuhle reakci sice trošku nečekala, ale nedělala z toho něco velkého. Každý pokémon prostě nejspíš reaguje... Jinak? A taky se jí trošku zdálo, že by nemusela vidět? Proč by do ní jinak prostě jen narazila...
      Nahnula se tedy nakonec trošku k ní. "Poslyš... Nechceš si spíš promluvit o tom, co se stalo? Si z něčeho smutná? Nebo mi tady budeš jen tak říkat, jak moc mě nesnášíš..." Zamumlala Ino.

      Vymazat
    3. Deino zavětřila ve vzduchu. Když jsi na ni promluvila, spíše než nenávistně k tobě zvedla hlavu smutným způsobem a pak se odvrátila. Lehla si tam, kde byla a to rovnou na zem, aniž by nijak studovala, co se tam nachází. "Nesnáším i sebe," zamumlala a odfrkla si.

      Vymazat
    4. Možná se jí malého stvoření zželelo, když spatřila, jak zvedla hlavu k ní. Vážně jí zajímalo, co se stalo, ačkoliv bylo nejspíš pochopitelné, že se možná neměla dobře, když ležela zrovna u překupníka, kde je někdy pochybný původ pokéballů a věcí, co tam jsou.
      "Mrzí mě, pokud si rozzlobená na mě, na sebe, na kohokoliv jiného. Pokud mi ale nic neřekneš, nemůžu ti pomoci... Je to kvůli tomu, jak vypadáš? Kvůli něčemu jinému?" Zkoušela Ino uhádnout její problém. Pak si ale povzdechla, klekla na zem a nahnula se k ní znovu, aby kolem ní mohla jemně obtočit ruce, připomínajíc takové vřelé objetí.
      "Pokud se nemáš ráda ty, já tě ráda mám. Ať máš jaký-koliv problém, můžeme na tom spolu zapracovat a vyřešit ho. Vždycky tady je řešení, pokaždé, věř mi. Když se budeš vzdávat už před tím, než vůbec začneš, nikam to nepovede." Pohladila jí po hlavě a odtáhla se.
      "Měla bys dostat nějaké jméno... Docela mi k tobě sedí Mamoritai... Namori, Tai, vyslovuje se to pěkně, hezky to zní a dá se to i rozdělit." Zamyslela se Ino a koukla na Deino.

      Vymazat
    5. Deino si znovu jen odfrkla. "Nic nevidím," zamumlala. "Celý můj život je jen nicotná tma a náhodné zvuky. Nic nedává smysl," pověděla stručně. Zněla monotónně. Objetí si nevšímala, ovšem z nějakého důvodu ji tvoje slova rozzuřila.
      "Jak můžeš někomu navrátit zrak? Nejde navrátit zrak. Někteří se prostě rodí slepí. A je to nefér. Někdo je prostě už předurčen k tomu nic nevidět..." vyjela zprudka a vyskočila na nohy, přitom se téměř osvobodila z tvého objetí.
      "Co to znamená?" znovu si odfrkla, když jsi navrhla jméno.

      Vymazat
    6. Ino si opět ještě jednou povzdechla a složila ruce na stehna. "Vidíš? To je to, o čem mluvím... Nechceš se ani snažit, kdyby sis do hlavy vpustila trošku toho optimismu... Jsi Deino, všichni Deinové jsou slepí..." Začala jí vysvětlovat klidným hlasem, jakoby jí její rozčílení vůbec nevyvedlo z míry.
      "Jestli tak moc toužíš po tom někdy vidět, vytrénuji tě do finálního vývinu, kde zrak budeš mít... Přísahám, jako že se Ino jmenuji. Ale to bez vzájemný spolupráce nepůjde." Nabídla jí a trošku se pousmála.
      "Někteří se rodí slepí, někteří bez končetin, někdo neumí plavat a někdo je na vozíčku... Takhle to zkrátka funguje, svět není a nikdy nebyl fér, proto se musíš v mnoha případech snažit, nebo se prostě adaptovat. Možná Arceus právě tvojemu druhu dává tu motivaci se vyvíjet, já věřím v to, že se všechno děje z nějakého důvodu. Chápu tvojí situaci, ale ne všechno je zkrátka tak lehké... To mi věř..." Rozmluvila se trošku z vlastních zkušeností a změnila polohu do tureckého sedu.
      Nad její další otázkou se zamyslela. "Namoritai znamená chtít chránit. Ani nevím, proč mi to k tobě tak jde, ale myslím, že bychom do budoucna mohly být dobré parťačky, tak mi prosím dovol být prozatím tvýma očima, věř mi alespoň trošku a já ti můžu ti slíbit, že tě nezklamu." Na tváři se jí opět objevil přívětivý úsměv. Ruku dala před sebe, aby ji cítila po pachu, sice nečekala nějakou reakci a asi ani malé drknutí, ale nemohla si odpustit to alespoň zkusit.

      Vymazat
    7. "No právě. Všichni Deinové jsou slepí. Všichni Serperiorové jsou bez končetin. Svět je... nefér, nemyslíš?" zamumlala a pak si zase s nezájmem odfrkla.
      Když jsi jí navrhla jméno, nakonec si znovu jen odfrkla. "Fajn," zamumlala. Pak zase hlavu odsunula k jiným směru. "Ale pořád tě nemám ráda, mimochodem."

      Vymazat
    8. Ino pokrčila rameny a přikývla. "Já vím, že to není fér, ale koukej, jak se s tím naučili žít..." Snažila se jí vysvětlit ale po chvilce pochopila, že to je nejspíš zbytečné. Tiše si povzdechla a postavila se.
      "Budu péct, hodláš se přidat? Berry a věci v kuchyni celkově mají rozmanité a unikátní vůně, ráda tě s nimi seznámím. Nepotřebuješ oči, stačí nos. Bude sranda..." Usmála se trochu a čekala na její odpověď.

      Vymazat
    9. Deino si odfrkla, ale vstala s místa a zavětřila ve vzduchu, snad aby zjistila, v jakém směru se nacházíš. "Fajn," svolila.

      Vymazat
  2. Ayyy, povedlo se! Ino nesla v rukách na papírových táccích dvě Malasady. Posadila se do tureckého sedu a musela položit tácky na zem, aby Namoritai vyvolala. Po tom, co tam učinila, radostně zajásala a zatleskala rukama. Pošoupla před ní tácek a jemně ji pohladila po hlavince.
    "Dobrá práce, Namori, děkuji za asistenci." Dodala ještě a položila si svůj tácek s pochutinou na stehno. "Myslím, že si určitě zasloužíš také kousek. Vypadá to krásně, já vím, sice nemáš oči, ale dovol mi ti to alespoň popsat. Křupavá kůrka na povrchu, jemná uvnitř, vše ze sladkého těsta a ještě lahodnější a sladší náplň z Pomeg a a Grepa berry, dvě chutě, které se skvěle doplňují, jako černá a bílá, Yin a Yang, Enwy a Drobeček... Tedy... Ehm... Hezky povařené, to vše v kapse zalité tím nejlepším medem z království Combee. Toť vše, nech si chutnat." Vyvalila ze sebe Ino radostně, až euforicky.
    "Nazdraví a dobrou chuť!" Ušklíbla se ještě nakonec, zvolala, pozvedla svůj tácek na znamení "přípitku" a ukousla si svého. No bylo to lahodné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Namoritai si přičichla k jídlu a pak si ho vzala. Jedla beze slova, dokonce si i zapomněla stěžovat.
      Deino - 10% štěstí, 10% lásky (Ino's)

      Získala jsi 1 bod.

      Vymazat