úterý 30. července 2019

Nezumi's Fomantis

Image result for fomantis
Fomantis
Pohlaví: Samec
Typ: 
Level: 9
Růst: Středně pomalu
Získání: RCH: Alola - Džungle Lush
Sehranost s trenérem: 0% / Zkušenosti v zápasech: 0%
Štěstí: 0% / Láska k trenérovi: 0%
Povaha:
Fomantis je noční tvor, který povětšinou spí za dne. Když se probudí, jako první věc, kterou udělá je, že je smutný. Má crush na zářivou kouli zvanou Slunce a mrzí ho, že s ním nemůže trávit svůj čas. Jedná se o přátelského sluníčkáře, který věří v to, že jednou nastane věčný mír. Dobře voní.
Útoky:
 - Fury Cutter
Další vývin:
FomantisLevel in DaytimeLurantis

12 komentářů:

  1. Nezumi vyvolala Fomantise z jeho Pokéballu na nedaleké louce, protože předpokládala, že takové prostředí by se travnímu typu mohlo líbit. Za chvíli se před ní objevil a zamrkal na okolí.
    Trenérka vytáhla jablko a podala ho Fomantisovi. "Na, určitě máš hlad. Moje jméno je Nezumi a jsem tvoje nová trenérka. Mým cílem je stát se šampionkou. Máš ty nějaký cíl?" zajímala se. Tentokrát nezačala obvyklým jménem, po zkušenostech se Shinxem chtěla Pokémona nejdříve poznat, než mu dá jméno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fomantis vylezl z pokéballu ospalý a hned co se objevil venku, usnul. Na tvá slova nereagoval, musela sis počkat pěkně dlouhou chvíli, dokud nezamumlal: "A...hoj." Za nějakou další dobu opět zamumlal další slova, určitě ze spánku: "Miluji... slun... ce."

      Vymazat
    2. Nezumi se překvapeně dívala na spícího Pokémona před ní. Asi ho zápas tolik unavil? Nebyla si tím jistá, ale bylo to to jediné, co pro ní momentální situaci vysvětlovalo. "Fomantisi? Jsi vzhůru?" zeptala se nejistě a poté se Pokémona opatrně a pomalu dotkla, nerada by ho vyděsila.

      Vymazat
    3. Zase chvíli pauza... pak mlaskl. "Jo..." pověděl a převrátil se na druhý bok.

      Vymazat
  2. Opět povolala Fomantise, který byl minule ve spánku. Uvědomovala si, že ho sama nestihla ani poznat. Zadívala se na něj a doufala, že tentokrát z něj dostane víc, než minule. Pamatovala si to, že miluje slunce.
    "Ahoj," řekla s úsměvem a klekla si, s pohledem upřeným na Pokémona. "Už to byla nějaká chvíle, co jsme se viděli. Vyspal ses dobře?" zeptala se na úvod a promnula si prstem pramínek vlasů, který jí padal do očí. "Chtěla bych se tě na něco zeptat. Změnila jsem své zaměření na Koordinátorku. To je někdo, kdo kombinuje utoky, tancuje, dělá představení a jiné věci. Chtěl bys touto cestou jít se mnou? Nebo by ses raději vydal po svých? Vyhovím ti, ať už je to cokoliv, ale ráda bych tě měla po svém boku."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fomantis ospale zamrkal, ale tentokrát neusnul. Na tvůj pozdrav jen přikývl, aby ti dal vědět, že slyšel. "Dobře," kývl a zamžoural na svět.
      "Aha. No... nechytila jsi mě?" zasmál se a mlaskl. "Neměl jsem šanci tě moc potkat, promiň... a... jsi taková víc žlutá, než minule," zamračil se maličko.

      Vymazat
    2. Nezumi přikyvovala. "Chytila, to si pamatuješ správně. Proto se tě ptám, jelikož při zápase jsem ti takovou otázku nemohla položit. Vlastně toho o tobě moc nevím, tudíž ani nevím, jestli se chceš vydat na cestu s trenérem, nebo sám," objasnila mu její otázku. Na jeho zamračení zareagovala nejdřív trochu podiveně, ale pak se pokusila usmát, aby ulehčila atmosféru.

      Vymazat
    3. "No..." Zíral chvíli do prázdna, pak pomalu, velmi pomalu, mrkl. "Ve dvou je větší sranda, ne?" pokrčil nakonec rameny. Zvedl hlavu k obloze a ukázal na slunce. "Víš, kdo je tohle?" zeptal se.

      Vymazat
    4. Nezumi přikývla. "To máš pravdu."
      Zvedla pohled k nebi, na kterém svítilo slunce. Musela lehce zamžourat, sluneční svit byl poměrně silný. "Myslíš slunce?" zeptala se nejistě, mohl přeci jen poukazovat na nějakého ptáka na obloze. "Je krásné."

      Vymazat
    5. "Slunce," zopakoval Fomantis a zamžoural na něj, dokud nezavrtěl hlavou a neodvrátil se. "Možná to bude znít divně, ale... nevíš, zda je zadaná?" zeptal se opatrně.

      Vymazat
    6. Trenérka se na chvíli zamyslela, otázka, kterou ji Pokémon položil, jí přišla zvláštní a nejprve nevěděla, jak odpovědět. "Hmm... Někdo by mohl říct, že se Slunci dvoří Měsíc, ale jelikož se nikdy nevidí, tak před ním Slunce utíká. Proto bych řekla, že Slunce zadané není," pokrčila rameny. "Proč se ptáš?" vrátila pak otázku.

      Vymazat
    7. "Slunci... se dvoří Měsíc," zopakoval pokémon. "Slunce s ním asi vztah mít nechce," zauvažoval pokémon.
      Když ses ho zeptala, na chvíli znejistěl. "Vždycky... jsem měl rád slunce..." odpověděl pomalu se zívnutím. "Taky přede mnou utíká. Většinou, když se probudím, směje se na mě jen Měsíc..."

      Vymazat