neděle 21. července 2019

River Hope's Wingull

Image result for wingull
Wingull
Pohlaví: Samec
Typ:
Level: 18
Růst: Středně pomalu
Získání: Chovatelská soutěž - Zima
Sehranost s trenérem: 41% / Zkušenosti v zápasech: 0%
Štěstí: 10% / Láska k trenérovi: 45%
Povaha:
Wingull je upovídaný pokémon a neustále by si povídal. Mohl by mluvit klidně dvacet čtyři hodin, dokud by nepadl vyčerpáním, žízní nebo hladem. Je to možná něco jako mentální nemoc. Není zatím známo žádné řešení. Wingulla napadají divná témata a je schopný si povídat o čemkoliv, jen aby mohl mluvit. Je nesmírně zvědavý a žádné tajemství před ním nezůstane dlouho skryto nebo udrženo.
Je maličký, má jen něco málo přes třicet centimetrů, což je poloviční velikost ostatních Wingullů.
Útoky:
- Water Gun
 - Aqua Ring
Další vývin:

4 komentáře:

  1. "Zde je tvá odměna. Děkuji za pomoc s touto lekcí, bez tebe bych to rozhodně nezvládla, ať už s hledáním správných bobulí či s hledáním jeskyně s královstvím Combee," usmála se zelenovlasá a podala Wingullovi jednu z alolanských malasád. "Dobrou chuť," řekla. Vyčkala, než si Wingull kousne jako první, aby viděla jeho osobní výraz ve tváři.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wingull si vzal své sousto a málem ho spolkl najednou. "Je to dobré!" zvolal pokémon. Pak začal pokukovat po tvém jídle. "Ty si nedáš?" zeptal se.

      Vymazat
    2. Sotvaže se Wingull zeptal, chovatelka si kousla. "Jistěže. Jsem ráda, že ti to chutná. Úspěch vždy chutná dobře," usmála se. Měla spoustu volna do další lekce a chtěla si toto volně náležitě užít.

      Vymazat
    3. "Je to dobré, že?" zasmál se. "Vlastně mě napadlo, nechceš mi dát jméno? Všichni ostatní mají jméno," řekl pokémon.

      Wingull - 10% lásky

      Vymazat