sobota 20. července 2019

Tania's Mudkip


Image result for mudkip bulbapedia
Mudkip - "Hazel"
Pohlaví: Samička
Typ: 
Level: 11
Růst: Středně pomalu
Získání: Odměna za individuální aktivitu
Sehranost s trenérem: 70% / Zkušenosti v zápasech: 0%
Štěstí: 25% / Láska s trenérovi: 35%
Povaha:
Mudkip si zvykla na své časy ve vajíčku a je ráda rozmazlována. Nejradši se k němu tulí, jelikož je si vědoma toho, že je jednoduše neodolatelně rozkošná. Nejradši se tulí ke své chovatelce nebo k Cyndaquilovi, jelikož si zvykla na jeho tělesnou teplotu.
Ráda se mazlí se svým drahým plyšákem Cyndaquilem.
Útoky:
 - Tackle
 - Water Gun
Další vývin:
Aktivní Accessory Pink Barrette Sprite.png Růžová mašlička
Aktivní  Limonáda - 10% menší šance, že pokémon onemocní
Aktivní  Plyšák Cyndaquil

16 komentářů:

  1. "Tak Hazel," usmiala sa na vodného Pokémona len chvíľu potom, čo opustili Sub-Bay, "asi je načase, aby si ochutnala malasadu. Uvidíš, že jedlá pripravené z berry a iných prísad chutia naozaj dobre..." Aspoň v to chovateľka dúfala. Malasadu ešte nikdy nerobila, a tak bolo len na Hazel, aby vykonala chuťovú skúšku. Siahla do batoha a podala jej pečivo plnené marmeládou. "Dobrú chuť," usmiala sa. "Urobila by som ich i viac, ale nejak mi nevyšli suroviny... Takže je len tvoja."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Mňam! Fakt to můžu sníst? Vypadá to..." řekla a rozhlédla se. "No, neměla bych se podělit?" zeptala se.

      Vymazat
    2. "Samozrejme," prikývla. "Neboj, pre mňa a ostatných zostane ešte pizza, ktorú sme pripravovali minule," uistila Hazel. "No tak, ochutnaj, chcem vedieť, či sa podarila," posúrila Pokémona a s očakávaním sledovala, ako sa Mudkip zatvári po prvom súste.

      Vymazat
    3. Mudkip se zadívala na jídlo a pak přikývla. "Tak já si ji dám," usmála se. Pak si kousla a chvíli jen tak stála. Pak roztála a málem se rozbrečela. "Je to dobrééé!" zvolala.

      Mudkip - 10% štěstí

      Získala jsi 1 bod.

      Vymazat
    4. "Takže moje kuchárske umenie je predsa len trochu na úrovni," potešila sa Tania. "Do Sub-bayu určite niekedy znovu zavítame. Ale teraz bude hlavnou prioritou výlet a tréning." Na chvíľu sa zamyslela. "Keď sme pri tom trénovaní, premýšľala si o vývine, Hazel?" Nechcela na Pokémona veľmi tlačiť, ale vedela, že je lepšie rozhodnúť sa skôr, než potom robiť urýchlené rozhodnutia na poslednú chvíľu.

      Vymazat
    5. Mudkip malasadu snědla až moc rychle. Pak se jen olízla. "Jsem plná... myslím, že můžu jen sedět," řekla a pak se rozvalila na záda. "O vývinu?" zamrkala. "Co je to?" zeptala se.

      Vymazat
    6. "Ak budeš dlho trénovať a zosilnieš, tvoje telo sa zmení. Budeš väčšia a môže sa zmeniť i farba a tvar Pokémona, a zároveň sa môžeš naučiť nové, silnejšie útoky. Ale nechcem, aby ťa vývin prekvapil," riekla. Pripomenula si, aby podobný rozhovor neskôr zopakovala i so zvyšnými dvoma Pokémonmi. "Tvoj ďalší vývin je Marshtomp." Naklikala do Pokédexu písmená a ukázala Hazel obrázok Marshtompa. "Vývin sa dá i zastaviť, stačí na to kameň s názvom Everstone. Ale nebudem ťa do ničoho nútiť Hazel, je to len tvoje rozhodnutie."

      Vymazat
    7. "Budu velká jako Nico?" rozzářila se Hazel. "Hmm... zatím nevím," pokrčila rameny. "Co bys radši ty? Myslíš, že by mě Nico viděl radši větší?" zamyslela se nahlas.

      Vymazat
    8. "Možno by si mohla. Ale i Nica bude čakať vývin, ak bude chcieť." Chvíľu uvažovala. "Myslím, že keď si takto malá a roztomilá, veľmi ti to pristane," usmiala sa na Hazel. Napadlo ju, že by sa to mohla Hazel spýtať Nica sama, ale Cyndaquila by to zrejme priviedlo do rozpakov. "Nica sa to určite spýtam. A čo ty, chcela by si, aby sa vyvinul, alebo sa ti páči vo svojej momentálnej forme?"

      Vymazat
    9. "No... zatím jsem o tom nepřemýšlela," přiznala Mudkip. "Vždyť jsem v tomhle těle ani ne... vlastně ne moc dlouho," pokrčila rameny a olízla se.

      Vymazat
    10. "Asi máš pravdu, ešte je trochu priskoro," súhlasila. "Tréning ti pomôže trochu nabrať silu a zžiť sa so svojím telom." Venovala Mudkip milý úsmev. "Chcela by si sa naučiť nový útok?"

      Vymazat
    11. Mudkip přikývla. "Jasně! Jaký nový útok! Umím do tebe super silně narazit!" zvolala, skoro jako výhružku.

      Vymazat
    12. "Napríklad Water Gun," navrhla. "Naučíš sa vytvoriť silný prúd vody. Zvlášť v týchto horúcich dňoch sa to veľmi hodí." Hravo sa skryla za roztvorenými dlaňami. "Si si istá, že ho chceš používať na mňa? Nezabúdaj, dala som ti malasadu!" volala so smiechom.
      "Vyrazíme na tréning? Teda až potom,čo sa spýtam Nica a Kaorua, či sa pridajú," usmiala sa

      Vymazat
    13. "Oooo, to zní dobře!" zvolala Mudkip. "Tak jo! Jde se na to!" zvolala a začala ťapkat cestu kamsi do neznámých končin. Pak se ušklíbla. "Budu lidem vyhrožovat za malasády," zazubila se.

      Vymazat
    14. "Už teraz naháňaš strach," zasmiala sa Tania, nemysliac to zle. "Ale možno by si viac dosiahla svojou roztomilosťou," žmurkla na Pokémona. Pripravila si Hazelin Pokéball. "Ešte pôjdem za Kaourom a Nicom a potom si konečne zatrénujeme, máš sa na čo tešiť," usmiala sa a odvolala Hazel naspäť.

      Vymazat
    15. Mudkip se pyšně usmála a nechala se odvolat.

      Vymazat