neděle 21. července 2019

Nezumi's Shinx

Image result for shinx bulbapedia
Shinx - "Raider"
Pohlaví: Samec
Typ:
Level: 6
Růst: Středně pomalu
Získání: Route 9
Sehranost s trenérem: 15% / Zkušenosti v zápasech: 0%
Štěstí: 3% / Láska k trenérovi: 0%
Povaha:
Shinx, přestože se jeví jako velký bojovník, je ve skutečnosti zbabělec. Vlastní silnou elektrickou energii, kterou ovšem používá ku prospěchu spíše svého útěku než útoku. Nabíjí svou elektřinu a pak ozáří prostor, čímž své nepřátele dočasně oslepí. Získává si tak čas rychle a účinně zmizet ze scény.
Nijak speciálně se neprojevuje a svou elektrickou energii prozatím nedokáže dobře ovládat. Často se rychle unaví.
Útoky:
- Charge
Dark - Bite
Další vývin:
ShinxLevelLuxioLevelLuxray

4 komentáře:

  1. Nezumi si našla místečko speciálně daleko od lidí a Pokémonů a na něm vyvolala Shinxe z jeho Pokéballu, který dostala zpět od Azrii. "Ahoj, Raidere," zazubila se při pohledu na něj. "Chyběl jsi mi. Jak se ti líbilo u jiné trenérky? Podniknuli jste spolu něco?" zeptala se ho zvědavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "H-hoy!" zvolal pokémon a pyšně vystoupil vpřed. "Líbilo! Myslím, že byla mou bojovností přímo poctěna," pověděl. "Spoustu věcí, které bych ovšem teď mohl podniknout u tebe!" usmál se.

      Vymazat
    2. Nezumi byla ráda, když slyšela, že si to Shinx užil. "To doufám, jsi skvělý bojovník!" řekla pak hrdě, přičemž sahala do batohu. Vytáhla z něj jednu Leppa Berry a tu podala Shinxovi. "Tady máš, jak jsem ti slíbila na berry kopci," pousmála se. Tehdy si ji Pokémon vybral.
      "Co bys rád dělal teď? Myslíš, že už jsi připravený na náš první trénink?" zeptala se potom. Přeci jen byl Shinx její první chycený Pokémon, nemohla ho nechat pozadu za ostatními v ohledu levelů a trénování.

      Vymazat
    3. "Já vím," zazubil se.
      Když spatřil Leppa berry, zajiskřil. "Díky!" zvolal a vzal si Leppa berry. Když ses ho zeptala, přikývl. "Snad jo. Jo, klidně," přikývl pokémon s plnou pusou.

      Vymazat