sobota 20. července 2019

Rory's Incineroar

 Incineroar
Incineroar - "Lilith"
Pohlaví: Samička
Typ: FireDark
Level: 100 (109)
Růst: Středně pomalu
Získání: Starter
 
Sehranost s trenérem: 100% / Zkušenosti v zápasech: 86%
Štěstí: 94% / Láska k trenérovi: 100%
Povaha:
Lilith je hravá a mazlivá čičinka. V minulosti bývala velmi zručná zlodějka, která vám dokázala během vteřiny sebrat věci. Tuto oblibu ne zcela opustila, ale vrací se k ní jen zřídkakdy. Našla si lepší způsoby trávení času, například hraní si s malou Togepi - další členkou týmu její trenérky.
Vývin do Incineroar přinesl další změny. Ztratila na obratnosti, protože dejme za pravdu, že s 1,8 metrů prostě plot nepřelezete bez povšimnutí. Rozvinula se její síla a hrubost, jednoduše si užívá každý okamžik svého života. Místo toho, aby lezla lidem do majetkového soukromí, nalezla díky své trenérce a její volbě cestě policisty nový koníček - lapání bezmocných zlodějů a zlodějíčků. Její velikost jí dovoluje si s nimi pohrávat a strašit je. Podle ní jsou pohledy vyděšených pachatelů jednoduše k nezaplacení. Kromě toho se považuje za experta na lásku, který hodlá dát Rory a Calase dohromady za každou cenu.
Své trenérce je naprosto věrná. Svou chovatelkou považuje jako svou nejlepší kamarádku, partnerku ve zbrani a potencionálně i jako svou sestru. I když své ochranitelské pudy projevuje jen málo, a za to může její povaha, kdyby se někdo jen opovážil Rory udělat něco špatného, Incineroar nemá slitování. Z týmu vychází zrovna se svým člověkem totiž nejlépe a také se v její společnosti nejlépe baví.
 
Útoky:
Normal - Scratch
Dark - Darkest Lariat
Fire - Overheat
Fighting - Cross Chop

Fire - Ember
Fire - Flamethrower
Fire - Fire Fang
Normal - Attract
 
Další vývin:
LittenLevel TorracatLevel Incineroar 
 
Aktivní naostřené drápy, tetování Welcome to Hell - 15% rychlejší nabírání lásky k trenérovi
Aktivní Modré peří (Svatyně) - Značí svobodu, pokémon může sám vyskakovat z pokéballu
Aktivní Kytice Gracidee (Zahrada Gracidee) - způsobuje HAPČIK
Aktivní Prop Bouquet Sprite.png Kytice (od Lynnon)
Aktivní  Krabice s třiceti donuty (30/30)

2 komentáře:

  1. Poslednou časťou bola, ako som predpokladala, samotná konzumácia. Vytiahla som Lilith nad školu, na lúku na kopci, ktorá bola neuveriteľne pokojná a tichá."Nádhera!" vydýchla Lilith a pomädlila si ruky. "Už je to vychladnuté? Môžem si dať? Naozaj mi nebude zle, prisahám!" Len som prevrátila oči a väčšiu malasadu som k nej prisunula. "Ochutnaj prvá!" - "ANI OMYLOM! Nebudem niečo také jesť PRVÁ!" - "Niečo také?" - "Áno! Robila si to prvýkrát! Nebudem tvoj pokusný Bunnelby!" triasla divoko hlavou a ja som len nadvihla obočie. "...nebudeš? Môžem to dať aj Aceovi..." - "DAJ TO SEM!" vyhrabla mi zákusok nakoniec a s chuťou sa doňho zahryzla.
    "No?" - "Nie je to zlé," uznala nakoniec a oblizla si ňufák. Spokojne som sa do malasady zahryzla aj ja. Naozaj nebola zlá, chuť ktorá prebíjala bola sladká, a tú sme my obe, buďme úprimní, milovali. Voľnou čistou rukou som z boku tašky vyhrabala fľašky s vodou a pripravené donuty. "Tak hej, na úspešné dokončenie letnej školy!" - "... pfff, máš tu mňa, dokončíš to..." - "... čo si tým chcela povedať?" - "Bezomňa by si prepadla!" - "Tak to URČITE NIE!" - "Aaale hej, koho by si poslala na výmenný pobyt, hmm? A kto by ti podojil MIltankov, vystrašil Combee aby ti dali med, a nazbieral berry zo stromov, na ktoré nedočiahneš?"

    //Lilith - 1x soda, 1x malasada, 1x čokoládový donut
    Rory - 1x voda, 1x malasada, 1x čokoládový donut

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Incineroar pak oněměla při tom, co jedla. Malasada byla velmi dobrá.
      Incineroar - 2% sehranosti (1% čoko. suš., 1% voda), 10 štěstí (10% malasada), 12% lásky (Rory's)

      Získala jsi 1 bod.

      Vymazat