úterý 13. srpna 2019

Útulek's Mandibuzz

Mandibuzz
Mandibuzz
Pohlaví: Samička
Typ: DarkFlying
Level: 55
Růst: Středně pomalu
Získání: Chycení v lese
Sehranost s trenérem: 0% / Zkušenosti v zápasech: 0%
Štěstí: 0% / Láska s trenérovi: 0%
Povaha:
Mandibuzz je všechno možné, jenom ne hodná a poslušná. Její povaha se pohybuje na hranici zlé, zlomyslné a ďábelsky kruté. Mandibuzz byla chycena v lese ještě když byla Vullaby. Její trenér na ni byl zlý a to samé dělal i ostatním pokémonům z týmu. Vullaby si na takové chování zvykla a začala to brát jako naprosto normální.
Když se zjistilo, že trenér na své pokémony nebyl hodný, Vullaby mu byla odebrána a dána do útulku. Tam si její pozornost získal další trenér, který se pokoušel o to být mistrem pokémonů. Vullaby s ním šla dobrovolně. Dokonce se i za tu dobu s ním vyvinula do Mandibuzz. Její povaha se začala měnit, když jí ten trenér zasadil tragickou ránu - vyměnil ji za silnějšího pokémona. Mandibuzz opět putovala do útulku, kde už zůstala do této chvíle.

Mandibuzz umí bez problémů lhát a lidem lichotit, jen aby získala to, po čem touží. Jejím cílem je být pokémonem toho nejsilnějšího trenéra, který kdy putoval po regionech. Lidem ale moc nevěří, má také důvod. Klidně by nějakému člověku nebo pokémonovi ublížila, protože se jí nelíbí. Mandibuzz je pokémon velmi výbušný a agresivní.
Díky své extrémní výšce, 2 metry místo 1,5; vypadá hrozivě už jen pokud se na ni podíváte. Mandibuzz byste nechtěli naštvat, už proto, že váží něco kolem 40 kilogramů. Je těžké si získat její důvěru.

A přesto se někomu povedlo si ji získat opět na svou stranu. Byl to Lupus, trenér, který vlastně přišel za ní ne s touhou přemluvit ji, aby s ním šla, ale vlastně z jejího pohledu hledal motivaci. Zaujal ji tím, že čelí svému osudu, i když to vypadalo, že je po všem. Nebál se projevit, že se svým osudem není spokojen. Mandibuzz ho nezranila - naopak, pomohla mu i sobě. Při jejich rozhovoru ve vzduchu si mnoho věcí ujasnila a řekla mu, že na něj počká, snad. Neubližovala lidem, protože by byla ovlivněná jejím prvním trenérem. Ubližovala lidem, aby si zvykli na to, že život nejede vždy hladce a že i když na své cestě zakopnete, musíte se zvednout, i když se vám chce ležet. Mandibuzzina pravá síla se neskrývá v křídlech nebo v tom, že je dvoumetrová. Její pravá síla je forma zkušeností a schopnosti čelit své minulosti i přítomnosti, myslet na budoucnost a jít dál...
Útoky:
Normal - Fury Attack
Flying - Brave Bird
Normal - Mirror Move
Dark - Nasty Plot
Další vývin:

Žádné komentáře:

Okomentovat