čtvrtek 1. srpna 2019

Lilica's Ralts

Image result for ralts
Ralts - "Spriggan"
Pohlaví: Samička
Typ: 
Level: 18
Růst: Středně pomalu
Získání: TCH: Léto
Sehranost s trenérem: 17% / Zkušenosti v zápasech: 0%
Štěstí: 0% / Láska k trenérovi: 0%
Povaha:
Ralts je tomboy, stydí se za své ženské pohlaví. Předstírá proto samce, mluví v chlapském rodě a dokonce se tak i snaží chovat - bohužel má však velmi zženštilý hlas, který se snaží maskovat tím, že o sobě říká, že je dítě. Tak či onak není zrovna komunikativní pokémon a radši zůstává potichu, také nemá ráda velké skupiny bytostí.
Bojí se vývinu, jelikož by mohla tak prozradit, že je samička, jelikož se nemůže vyvinout v Gallade.
Útoky:
 - Confusion
 - Heal Pulse
 - Draining Kiss
Další vývin:

4 komentáře:

  1. "Ahojky" usmála se Lilica na pokemona, který se k ní rozhodl přidat. "Vím, že toho moc nenamluvíš, ale řekneš mi něco o sobě? Normálně bych tě rovnou seznámila s klukama, ale nezdáš se jako extrovertní bytost, tak bych tě nerada stresovala se skupinovým seznámením." Vysvětlila dívka ve snaze, že stydlivého pokemona rozpovídá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ralts se na tebe chvíli dívala a pak se usmála. "Moc mě těší. S klukama se klidně poznám, však kluci si společně hrají nejlépe, ne?" zasmála se. Pokusila se o co nejvíce hluboký hlas, tudíž momentálně zněla jako velmi mladý kluk.

      Vymazat
  2. "To ano, jen mi z našeho rozhovoru připadalo, že moc nemusíš velké skupiny, tak kdyby ti to pomohlo, mohla bych tě s nimi seznámit po jednom po dvou. Když už jsme u seznamování, máš nějaké koníčky? Snažím se najít aktivity pro jednotlivé pokemony, abychom spolu mohli trávit čas." Vysvětlila dívka. Chtěla, aby se pokemon uvolnil, už nevypadal tak stydlivě, ale viděla, že je pořád napjatý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ralts tentokrát jen přikývla. Když ses zeptala na koníčky, jednoduše zavrtěla hlavou bez toho, aby to rozebírala do detailů či slovně potvrdila. "Nemám rád zápasení," řekla.

      Vymazat