pondělí 23. září 2019

Suzuya Juuzou's Poochyena

Výsledek obrázku pro poochyena
Poochyena - "Renji"
Pohlaví: Samec
Typ: 
Level: 7
Růst: Středně pomalu
Získání: Route 1
Sehranost s trenérem: 7% / Zkušenosti v zápasech: 0%
Štěstí: 0% / Láska k trenérovi: 0%
Povaha:
Poochyena byl vždy velmi osamělý pokémon, který neměl rodiče ani kamarády. Když si nějaké našel, často to končilo tak, že to s péčí o ně přehnal a oni se ho začali stranit. Proto se Poochyena momentálně drží všeho, co ho potencionálně může nazvat kamarádem. Je šťastný, když může s lidmi a pokémony trávit svůj čas. Nevýhoda jeho charakteru je ta, že dokáže udělat všechno, aby si je udržel, včetně lhaní, podvádění a dalších aktivit, za které by si pravděpodobně po odhalení kamarády už neudělal.
Útoky:
Normal - Howl
Normal - Tackle
Dark - Bite / řádně procvičit
Další vývin:

14 komentářů:

  1. Už je to nějakou dobu, co Suzuya chytil Poochyenu a tak se rozhodl, že by bylo dobré, aby se spolu trochu seznámili. Z kapsy vytáhne Pokéball, ve kterém je Poochyena a hodí ho před sebe. Následně nějakou chvíli počká, než se pokémon rozhlédne po okolí a pak promluví. „Ahoj Poochyeno. Jak se vede,“ zeptá se Suzuya.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poochyenovi se rozzářila očka. "Ahoj!" zvolal pokémon nadšeně. "Jsem Poochyena! Vede se dobře!" a málem zasalutoval.

      Vymazat
  2. „To je super,“ řekne Suzuya. „Já jsem Suzuya Juuzou, tvůj trenér, ale hlavně kamarád, jak už víš,“ řekne Suzuya a chvíli si Poochyenu prohlíží. „Abychom se trochu více poznali co třeba si trochu popovídat,“ navrhne Suzuya a na chvíli se odmlčí. „Tak co třeba tě baví a rád dělat,“ zeptá se Juuzou Pokémona a čeká, co mu na do odpoví. 'Musím říct, že je celkem nadšený, tak snad to bude v pohodě,' pomyslí si Suzuya.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Zdravím!" usmál se zase a povyskočil, ocas mávající ze strany na stranu velmi prudce. Když ses zeptal, lehce se zamyslel. "Rád... no, nechceš začít?" zeptal se pokémon.

      Vymazat
  3. Když Suzuya vidí, jak Poochyena poskakuje, tak se jen trochu pousměje. „Mno, tak fajn,“ řekne Juuzou a na chvíli se zamyslí. „Tak třeba rád poslouchám muziku, rád si povídám s pokémony, rád cestuju po světě a poznávám nové krajiny,“ řekne Suzuya. „Třeba z jídla mám rád věci, kde je maso,“ dodá ještě. „Tak a teď ty,“ řekne Poochyeně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poochyenovi se zaleskly oči. "Rád dělám to samé!" zvolal nadšeně, avšak v hlase trochu zaváhal, snad jako kdyby... říkal lež.

      Vymazat
  4. Suzuya poslouchá Poochyenu a jen si trochu povzdechne. „Nevymýšlíš si tak trochu,“ zeptá se ho a pak se na chvíli zamyslí. „Co, kdybychom ti vybrali nějaké jméno,“ zeptá se ho Suzuya. „A zkus mi prosím říct, co tě doopravdy baví,“ dodá potom Juuzou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poochyena zpanikařil. "V-vymýšlet co?!" vyjekl, trochu vyšším tónem hlasu, než by původně chtěl. Když jsi zmínil jméno, rychle přikývl, aby odvedl konverzaci jiným směrem. "Já už řekl, co mě baví," přikývl rychle dvakrát.

      Vymazat
  5. Suzuya si vyslechne Poochynu a pak se trochu pousměje. „Hmm, co kdyby jsi se jmenoval třeba Renji, to mi k tobě celkem pasuje,“ řekne Suzuya a pousměje se na něj. „Co je třeba tvým snem nebo máš nějaký cíl, jako pokémon,“ zeptá se Suzuya, protože chtěl trohcu něco zjistit o Poochyně, aniž by mu lhal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Pasuje? Co to znamená?" zeptal se pokémon vesele, stále trochu v nervozitách. "No... mám rád společnost. Rád bych si udělal kamarády," odpověděl na tvou otázku či pobídku k mluvě.

      Vymazat
  6. „Uhm, že se to prostě k tobě hodí,“ řekne Suzuya Poochyeně. „Tak co, líbí se ti Renji,“ zeptá se ho. „Kamarády, tak to myslím, nebude problém, protože se potom budeš moct seznámit,“ řekne Suzuya Poochyeně. „Chceš se třeba ještě na něco zeptat nebo můžeme někam vyrazit,“ dodá ještě potom Juuzou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poochyena přikývl, se svým novým jménem souhlasí. "Můžeme vyrazit," odpověděl, nadšený tím, že bude mít ještě víc kamarádů.

      Vymazat
  7. „Dobrá, takže vyrazíme,“ řekne Suzuya a následně odvolá Poochyenu do jeho Pokéballu a vydá se pryč.

    OdpovědětVymazat