úterý 24. prosince 2019

Ježíšek na LoP!

Image result for pokemon christmas png"

Ale ale, copak to tu máme! Vánoční nadílka!
I přestože letos není kalendář, Štědrý den je Štědrý den! Přeji vám všem za admin team veselé a šťastné Vánoce, ať dostanete vše, co si budete přát! Ať už Vánoce trávíte sami či s rodinou, ať už svátky celkově slavíte nebo ne, klidné dny do konce roku. I zde na LoP!

Proto si můžete vybrat jeden jakýkoliv dáreček!

Bohužel ani Arceus nedokáže sehnat naprosto všechno (třeba přítelkyně - nepřejte si přítelkyně), proto si nelze přát Z-moves, předměty na vyvolávání legendárních pokémonů, odznaky, stuhy, poháry.
V případě výběru vajíček platí to, co při výběru vajíčka za měsíční scóre. V případě výběru pokémona platí to, co při výběru pokémona za týmové bitvy (Lv. 5, 1 základní útok). Bohužel není možné si ještě přát pokémony z nového regionu Galar.

Právo odmítnout nevhodný dárek vyhrazeno. V tomto případě si prosím zvolte nový či poupravte požadavek dle pokynů.
Dárky můžete vybírat do 26.12.!

22 komentářů:

  1. Dobrý večer. Bylo by-li možné, ráda bych požádala o kupón na speciální inkubátor. Věřím, že se jedná o ten, jenž snižuje počet potřebných bodů k vylíhnutí na polovinu. V případě odmítnutí ráda navrhnu něco nového.
    Zároveň se chci omluvit za svou neaktivitu - ačkoliv blog sleduji, je pro mne nemožné v momentální době cokoliv napsat. Přeji všem hezké prožití svátečních dnů a šťastný nový rok plný úspěchů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, River. Kupón schvaluji, tvé přání je mi rozkazem.
      Za neaktivitu se neomlouvej. Chápu, že reálné záležitosti jsou důležitější. Můžeš se vrátit kdykoliv ;)) I tobě přeji hezké prožití svátků a úspěšný nový rok! :D

      Vymazat
  2. Taktéž bych všem chtěla popřát krásné svátky a poprosila bych level ball^^ Obrovská úcta Enwy, že to tu pořád udržuje a také se přidávám k River s omluvou za neaktivitu, ale já se určitě vrátím ingame brzy^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Schvaluji! Děkuji, jsem ráda, že moje vytrvalost generuje radost :D Za neaktivitu se neomlouvej, už se těšíme! ;))

      Vymazat
  3. Přeji všem pěkné svátky, plné pohody. Omlouvám se za neaktivitu, ale škola, psaní BP, prostě chaos. A pokud by to bylo možné, tak bych naší nejúžasnější Enwy a jejího Arceuse chtěla poprosit o Shiny Charmandra, pokud by bylo možné, tak samičku.
    A užívejte volna.
    A pro Enwy, díky za to, že tě máme. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za A-team ;)) Za neaktivitu se neomlouvej, přeji hodně štěstí se školou. Shiny Charmander je tvá, povahu zvolím. Pokud bys to chtěla změnit a přeci jen si něco sepsat či alespoň navrhnout kostru, můžeš do 26.12.
      Bez hráčů není hra, děkuji i tobě ;))

      Vymazat
    2. Tak pokud by bylo možno, tak nějakou pozitivní povahu, díky :)

      Vymazat
  4. Dobrý den všem a doufám, že jste v pořádku přežili vánoce. Já bych poprosila o pokémona, Frosslas. Nemám žádné přesné přání k povaze, útoku, nebo tak. Nechám se překvapit :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem naživu. Frosslas si bohužel nelze přát, jelikož se jedná o druhý vývoj, avšak její první vývoj, Snorunt, ano. Potvrď prosím požadavek, případně změň či uprav.

      Vymazat
    2. Upravuji tedy přání. Od všemocného Arceuse si přeji samičku Snorunt.

      Vymazat
  5. Zdravím, a zároveň všetkým želám príjemné prežitie Vianočných sviatkov a dobrý štart do Nového Roku! Užívajte prázdniny, vianočné filmy a zákusky, kým sa to ešte dá :D. A Enwy, vďaka za super Vianočnú akciu na LOP a tiež za to, že vďaka tebe toto úžasné miesto môže existovať.
    Ako darček by som si priala potápačský oblek zo Survival shopu. Thanks!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :D Dokud moje vytrvalost generuje radost, jsem tu ráda :))
      Tvé přání je mi rozkazem. Užij si potápěčský oblek.

      Vymazat
  6. Yo =D Se zpožděním chci všem popřát štědré Vánoce a příjemně prožití konce dekády. Speciálně pro Enwy, jelikož neslavíš Vánoce, hezké prázdniny =D Zasloužíš si spoustu odpočinku a jahodových dortíků. K Ježíškovi bych si přál samozřejmě ze všeho nejvíc tvoje štěstí, ale zněl bych pedo, tak alespoň abys věděla, že si ho přeju ne nahlas =DD
    Pokud bych mohl poprosit, rád bych Umbreonite, z toho Mega-dexu =D Jestli je to pouze event předmět, tak se omlouvám, vymyslím něco jiného.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Kéž bych tolik jahodových dortíků. Budu pamatovat na tvé nevyslovené přání :D
      Umbreonite je možné si přát, avšak nelze jej použít na Pokémon Showdown. Jelikož jsi koordinátor, hádám, že to tolik nevadí. V případě, že bys to chtěl změnit, řekni.

      Vymazat
  7. pridávam sa k prianiu krásnych Vianoc všetkým... a keďže priať si pod stromček Calasa ako osobné domáce zvieratko by Lilith neschvaľovala (power imbalance a tak, nerovnocenné postavenie muža a ženy vraj vedie k toxickému vzťahu) a pokémonia tortička z novej generácie sa zatiaľ priať nedá, tak by som poprosila obrí XXXL "dortík" ( vážne, spomínala som už, ako zvláštne to slovo pre mňa znie, a ako zvláštne s cítim, keď to napíšem? xD ), príchuť aj všetko ostatné by som nechala na odborníkovi ^^

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravím a přeji krásné svátky vám všem. A abych se od ostatních nějak odlišil, tak se budu omlouvat za svou budoucí aktivitu.
    A tak, abych si měl aspoň s kým psát, mohl bych požádat o Deino? Nějakou pěknou dračici?

    OdpovědětVymazat
  9. Janet
    Veselé Vánoce všem.
    Přála bych si eevee, která/ý by se chtěl/a vyvinout v umbreona.
    Děkuji

    OdpovědětVymazat