sobota 19. října 2019

Suzuya Juuzou's Vulpix

Výsledek obrázku pro vulpix
Vulpix - "Arisu"
Pohlaví: Samička
Typ: 
Level: 11
Růst: Středně pomalu
Získání: TCH: Podzim
Sehranost s trenérem: 0% / Zkušenosti v zápasech: 2%
Štěstí: 0% / Láska k trenérovi: 0%
Povaha:
Vulpix je malá, menší než ostatní její druhové. Kvůli tomu má pocit méněcennosti a ve skupině byla šikanována za svou slabost. Má snížené sebevědomí, ale snaží se ze všech sil, aby dosáhla toho, čeho chce - chtěla by se vyvinout do Ninetales a bude doufat, že bude silnější než v její momentální formě. Přestože je drobná, má velkou fantazii a své vlastní názory a myšlenky.
Útoky:
 - Ember
Další vývin:

12 komentářů:

  1. Už je to nějakou dobu, co si Suzuya chytil Vuplix, ale ještě nějak nedošlo na to, aby se spolu seznámili, tak se rozhodl, že by bylo se konečně trochu seznámit, aby spolu mohli případně i trénovat. Suzuya vezme Pokléball, ve kterém je Vulpix a hodí ho před sebe. Nějakou chvíli čeká, až se tam pokémon objeví a trochu se rozhlédne po okolí. „Ahoj Vulpixi, já jsem Suzuya a od dnešního dne jsem tvůj trenér, doufám, že spolu budeme dobře vycházet,“ poví Suzuya a čeká, jak na něj bude pokémon reagovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vulpix vypadala trochu zdráhavě, když jsi k ní promluvila. Oči upřela do země a vyšlo z ní tak tiché "Ahoj...", že bylo sotva slyšitelné.

      Vymazat
  2. Suzuya si dřepne k Vulpix, aby u ní byl blíže a usměje se na ní. „Copak, se stydíš nebo se bojíš, mě se rozhodně bát nemusíš, nic ti neudělám,“ řekne Suzuya. Následně k ní natáhne ruku, jestli se nechá pohladit. Pokud se neucukne, tak jí pohladí, pokud ucukne, tak dá ruku k tělu. „Čeho by jsi chtěla jednou dosáhnou nebo co máš ráda,“ zeptá se Juuzou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když sis k ní podřepl, získala trochu větší sebevědomí. Když ses totiž před ní tyčil, cítila se ještě menší, než byla. "Nebojím se!" zvolala s trochu větší jistotou. Nechala se pohladit, přestože nejprve na dotek nebyla zvyklá.
      "No... chtěla bych vyrůst. O trochu," usmála se.

      Vymazat
  3. Suzuya se pousměje. „Takže by jsi chtěla vyrůst, jo. Chtěla by ses vyvinout do Ninetales, viď,“ zeptá se jí Suzuya. „Zajímavé.. A jakou ninetales by ses chtěla stát ohnivou nebo ledovou,“ zeptá se trochu zvědavě Suzuya.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vulpix kapku stydlivě přikývla. Když ses jí zeptala, překvapeně zamrkala. "Ona existuje ledová Ninetales?" Když si uvědomila, že mluví celkem nahlas, znovu zabodla pohled do země a hned mlčela.

      Vymazat
  4. „Ano, existuje i ledová forma,“ řekne souhlasně Suzuya. 'Přijde mi celkem stydlivá,' pomyslí si. „Chtěla by ses jí stát,“ zeptá se Juuzou, protože ho opravdu zajímalo, v co by se chtěla Vulpix vyvinout. „A co kdybychom ti vymysleli nějaké jméno,“ zeptá se ho po chvíli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vulpix zamrkala. "Je to trochu... rychlá otázka. Sotva jsem se dozvěděla, že existuje," zamumlala velmi tiše. Když ses jí zeptala, zda by nechtěla jméno, pouze přikývla.

      Vymazat
  5. Suzuya se jen pousměje, protože mu došlo, že si to bude muset promyslet. „Tak dobře, necháme to na později, až si to promyslíš,“ poví Vulpix. Pak se na chvíli zamyslí. „Jméno, hmmm, co třeba Mizuki nebo Arisu,“ navrhne Juuzou a čeká, jestli si z toho nebo vybere jinak ještě popřemýšlí o nějakém dalším jméně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vulpix přikývla. Když jsi navrhl jména, zamyslela se. "Arisu se mi líbí... o trochu víc, pokud to nevadí," odpověděla ti pak. Věděla, že vzhledem k tomu, že ses jí zeptala, pravděpodobně ti to vadit nebude. I přesto se však doptala, pro jistotu.

      Vymazat
  6. Když Vulpix řekne, že se jí více líbí Arisu, tak Suzuya jen souhlasně kývne hlavou.„Tak dobře, budeš Arisu,“ poví souhlasně Suzuya a pak se na chvíli zamyslí. „Mimochodem, chceš se třeba na něco zeptat,“ zeptá se jí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vulpix přikývla. "Ano?" zeptala se, trochu překvapená, že ses jí zeptala, zda se jí můžeš zeptat.

      Vymazat