středa 16. října 2019

Suzuya Juuzou's Gastly

Gastly
Gastly - “Sumi”
Pohlaví: Samička
Typ: GhostPoison
Level: 6
Růst: Středně pomalu
Získání: Route 5
Sehranost s trenérem: 0% / Zkušenosti v zápasech: 1%
Štěstí: 0% / Láska k trenérovi: 0%
Povaha:
Gastly sní jednou o tom, že se stane nejstrašidelnějším duchem, co kdy žil. Bohužel se jí tak ale nedaří, jelikož je až příliš formální. Předtím, než se někoho rozhodne strašit, laskavě se zeptá, zda by mohla a pak už to vlastně ani strašení není.
Má ráda bobule všeho druhu a zajímá ji svět.
Útoky:
Ghost - Night Shade
Další vývin:

16 komentářů:

  1. Už je to nějakou dobu, co Suzuya chytil Gastly, a tak se rozhodl, že by by bylo dobré se s ní trochu seznámit, než spolu začnou něco podnikat. Suzuya chvíli sledovat její Pokéball než ho nakonec hodil před sebe. Poté počká, až se tam Gastly objeví a trochu se rozhlédne kde vůbec je. „Ahoj Gastly,“ řekne Suzuya a pousměje se na Pokémona.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Ahoj!" odvětí Gastly zpátky a chvíli na tebe jenom koukala. "Boo! Lekla ses?" zasmála se zvesela pak.

      Vymazat
  2. Suzuya se nějakou chvíli dívá na Gastly a čeká, co udělá. Ve chvíli, kdy se na něj pokusí vybafnout, tak se trochu pousměje. „Jo, lekl jsem se, protože jsem to nečekal, že uděláš něco takového,“ řekne jí Suzuya, aby jí potěšil. „Sice jsme už spolu mluvili už minule, ale bude fajn, když se ti ještě jednou představím,“ řekne Suzuya Gastly. „Jsem Suzuya Juuzou. Rád cestuju po celém světě a rád potkávám nové přátele, jak pokémony, tak i lidi. Pokud se chceš na něco zeptat, tak se ptej,“ poví jí Suzuy a pak čeká, na co se bude chtít Gastly zeptat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gastly se zazubila a rozzářila se. "Že?" zamrkala. "Jsem Gastly! Chci se stát nejstrašidelnějším duchem, co kdy žil!" prohlásila a obletěla tě. "Taky ráda jím bobule."

      Vymazat
  3. „Jo,jo,“ řekne souhlasně Suzuya. „Tak to je opravdu zajímavý sen, co ty víš, možná se ti to jednou povede,“ poví jí Suzuya. „Bobule, fajn, to nebude problém, občas pro nějaké chodím,“ dodá Suzuya a pak se trochu zamyslí. „Měla by jsi třeba zájem o nějaké jméno? Nebo se mě chceš na něco zeptat,“ optá se jí Suzuya.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Třeba jednou?" zamrkala Gastly nevinně. Pak se zasmála. "Jasně, že se povede!" vyplázla jazyk a znovu tě obletěla.
      "No... zatím od tebe nic nechci," odpověděla, "ale můžeš se mi čímkoliv pochlubit."

      Vymazat
  4. „Tak fajn,“ řekne Suzuya na její slova. „Co kdybychom to začali říkat Sumi, ať se lišíš od ostatních Gastly a přestav si to. Jednou se bude říkat. Sumi nejstrašidelnější duch na světě,“ řekne Suzuya a usměje. „Pochlubit se, mno nevím jestli je něčím. Mám ještě další pokémony, tak snad doufám, že spolu budete dobře vycházet,“ řekne Suzuya.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Sumi? Hmm, to nezní moc strašidelně," zamyslela se Gastly nahlas. Kdyby mohla, začala by kývat, až by jí upadla hlava, ale... však víte. "Aha. Dobře! Snad to nejsou žádní strašpytlové!" zasmála se zvesela.

      Vymazat
  5. „Náhodou Sumi je pěkné jméno,“ řekne Suzuya Gastly. „To se vůbec nemusíš bát, pokud se nepletu, tak nikdo z nich není strašpytel,“ poví Juuzou. „Takže ještě nějaký dotaz na něco nebo budeš chtít jít třeba trénovat,“ zeptá se Suzuya, protože ho opravdu nenapadlo na co se ještě zeptat Gastly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Hmm," zamyslela se Gastly. Pak pokývala jedinou hlavou. "Možná mi můžeš říkat Sumi," zazubila se.
      "No... ne," zasmála se. "Chci zkusit strašit. Můžu?" rozzářila se.

      Vymazat
  6. Suzuya jen mlčky sleduje Gastly. „Tak dobře,“ řekne Suzuya na to, že možná bude moct říkat Gastly Sumi. „Uhm, no dobrá, můžeš to zkusit,“ řekne Suzuya Gastly. 'A to jako bude mít jaký význam, když se mě zeptá, jestli mě může strašit a až potom mě bude strašit,' pomyslí si Suzuya a čeká, s čím na něj Sumi vyrukuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gastly se začala pobaveně křenit. “Děkuji pěkně! Kam se na to strašení vydáme? Chtělo by to místo, kde je tma a tajemno!” zazubila se zvesela.

      Vymazat
  7. Suzuya jen sleduje Gastlyho a po jejích slovech se trochu pousměje. „Něco mě napadlo...“ řekne a na chvíli se odmlčí, aby držel Gastly v napětí. „Co takhle cvičiště, už je pomalu večer a bude se ti tam dobře strašit, je tam plno lidí,“ navrhne Suzuya Sumi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Hmm," zamyslela se. Poté nadšeně přikývla. "Jasně! To zní jako dobrý nápad!" zvolala.

      Vymazat
  8. „Dobrá, takže vyrazíme tedy na cvičiště,“ řekne souhlasně Suzuya a je rád, že Gastly souhlasila. Následně tedy odvolá Sumi do jejího Pokéballu a poté se vydá na tréninkové pole.

    OdpovědětVymazat