pondělí 7. října 2019

Podzimní tým. bitvy - I. ročník


PŘEDMLUVA DO DĚJE / Postavy: Envyous (zmíněni 3Majesty, Q-Rise) [NPCs]
"Já myslím, že ty šaty by si měla vzít Izon-chan," zamumlala Tora-cci a přitom si mysteriózně motala pramínek zlatých vlasů na prst.
"Stejně mi to přijde jako špatný nápad," povzdechla si Maria. Zavřela knihu, kterou doteď četla, a odešla z místnosti, zanechávajíc černovlasou s Torou.
"Nechápu, proč si musíme brát jen jedna šaty. Navíc, proč já? Nehodím se na to, všichni říkají, že vypadám jako kluk," povzdechla si Tora a sáhla po svém telefonu. Agresivně ho otevřela a s otráveným pohledem se soustředěně zadívala na displej.
Izon se nervózně usmála. "Kassandra si to od nás žádá. Je to oslava nového vlastníka stadionu, kde se budou konat letošní podzimní týmové bitvy. Je to symbolické," řekla.
Toře zacukalo obočí. "Chápu, že to má být symbolické, ale... jaká je pointa, když tam budeme jen podepisovat?!" zvolala. Izon-chan sklopila smutně hlavu. "Zpívat tam bude jiná skupina?! Kdo jsou vůbec Q-Rise?!"
"Nová skupina, bude debutovat až později na podzim," odpověděla Izon. Nevypadala spokojeně, ale oproti Tora-cchi, která se vztekala až po uši, byla smířená s realitou.
"Přesně tak! Nechápu, že 3Majesty dovolili, aby vystoupili s jejich písničkou... A taky nechápu, že jejich Private Wars byli nejúspěšnější," protočila oči v sloup. Na to se Izon pouze usmála. Zrudla po uši a odkašlala si.
"Vizuálně vypadají lépe. Pokud o tom ještě nevíš, Sorano si změnil barvu vlasů," zamumlala. Bylo vidět, že se drží, aby nezačala fangirlit.
Tora si odfrkla. "Lyon forever. Nebudu fangirlit přece nad Soranem, to by bylo podvádění mého biase."
Ve dveřích se objevila šedovlasá dívka, nyní již bez knížky. Oblečená byla ve smokingu, jejich úboru. Očividně slyšela konverzaci obou dívek od začátku do konce. "Jste připraveni trénovat, fanděsičky?" zeptala se chladným tónem.
Tora vystřelila na nohy. "Ty šaty! Kde jsou ty šaty!"
"Vezmeš si je, že jo?"
"Jasně! Ukážu těm Q-Rise, že Envyous jsou lepší skupina! A taky... tam bude Lyon."
.

PODZIMNÍ SEZÓNA

Popadané listí symbolizuje podzim a s ním i novou sezónu. Vítám vás při prvním ročníku týmových bitev. Symbolicky jsme resetovali počítání, jelikož se nacházíme na novém blogu a přestože staré nejsou minulostí, je na čase udělat krok vpřed a pokračovat v příběhu v jiné knize.

  • Losovaní budou pouze aktivní hráči, kteří mají tři a více pokémonů, v případě nedostatku aktivních hráčů se jedná o vyjímku, kdy budou slosováni i jiní. V případě, že se nějaký člen nedostaví, proběhne bitva alternativně (administrátoři pomocí moderních strojů zadají vaše pokémony do monitoru a ono to přibližně vyhodí procenta na výhru, podle toho bude výsledek).
  • Bojuje se ideálně 6 na 6 pokémonů, resp. tím pádem celý jeden tým pokémonů.
  • Losování je náhodné, pomocí losovacích papírků, stará dobrá technika! Výjimečně pomůže strýček Google. V případě, že by jedna strana neměla dostatek pokémonů, musí se strana druhá přizpůsobit.
  • Boje proběhnou na Pokémon Showdown.
  • Bude bojovat každý s každým, resp. každý tým s každým týmem. V případě nedostatku hráčů se to vyřeší pomocí NPC systémových postav.
  • V boji se musí účastnit starter. Další pokémoni jsou na vás a ne v každém zápase musíte využít pokémoni stejné, jako zápas před ním. Není proto třeba dostat do hlavního týmu (kterého máte u sebe) právě ty pokémony, které chcete v zápase použít.
Losování proběhlo 6.10. mimo zraky hráčů a adminů.
Losoval: Google-san; Lii.

Výsledek obrázku pro fantasy fire symbol png


"Když je člověk sám, cíle dosáhne rychle. Když má člověk kolem sebe přátele, dokáže věci i za hranice jeho cíle a jeho cesta je nekonečná."

Jako první byl vylosován 17. člen - Hotaru z Kalosu. Koordinátorka má zcela jistě velký potenciál. Těšme se na fascinující zápasy, jelikož společně se svými pokémony dokáže zcela jistě vyrazit dech propracovaným představením! Bude takový i její zápas? Uvidíme!

"Proměň svůj život v sen a své sny ve skutečnost."
Druhou vylosovanou je 1. člen - Hazuki Rin z Kanta. S veteránem a zkušeným trenérem se již známe a můžeme se těšit na nečekaná překvapení, která nám přinese!
Výsledek obrázku pro green symbol wolf png


"Slova jsou tou nejlepší zbraní, kterou můžeš na své cestě použít."

Z týmu Lycan byla první vylosován 5. člen - Ino. Pochází z teplých krajin Aloly. Špitá se, že je zapletená s crowskou mafií. Ať je pravda jaká chce, určitě se těšme na to, co nám při týmových bitvách předvede!

"Robin Hood."
Druhou osobou, která bude reprezentovat Lycan, je 13. člen - River Hope. Unovská chovatelka se učí rychle a ačkoliv zatím nedostala šanci zazářit, bude ji mít tyto bitvy? Uvidíme!

Výsledek obrázku pro fantasy blue symbol png


"Když chcete říct něco negativního, přidejte 'lol' a máte z toho pozitivum."

Okouzlující, tajemný... kdo je to? 6. člen - Lynnon! Mimo to, že jeho Samurott má vlastní fanklub, můžeme se těšit na to, co nám jeho majitel, koordinátor z Unovy, předvede!

"Nezáleží na síle, ale na taktice."
Přestože se o něm nic neví, 25. člen - Suzuya Juuzou, z Hoennu, není ale jeho nenápadnost přec jeho výhodou? Uvidíme, co nám na týmových bitvách ukáže!

Dámy a pánové, to jsou vylosovaní soutěžící za tři týmy. Datum konání a přesné časy dáme vědět s dostatečně velkým časovým rozmezím dopředu, abyste si mohli uspořádat plány. Do finálního data samozřejmě můžete trénovat!

LIST BUDE VYSTAVEN DNE 13.10.

2 komentáře:

  1. To je tak smutné, že jsem nebyl vylosován a to jsem se tak snažil

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že? Zcela jistě se ti poštěstí příště, týmových bitev bude ještě spoustu!

      Vymazat