sobota 11. července 2020

Tania's Ponyta

Výsledek obrázku pro ponyta
Ponyta
Pohlaví: Samec
Typ: 
Level: 5
Růst: Středně pomalu
Získání: Return Event
Sehranost s trenérem: 0% / Zkušenosti v zápasech: 0%
Štěstí: 0% / Láska k trenérovi: 0%
Povaha:
Ponyta je jeden velký sportovní duch, který má energie na rozdávání. Ve svém volném čase pobíhá okolo, jí spoustu jídla, aby se posilnil před dalším tréninkem. Jeho sen je stát se nejrychlejším pokémonem.
Miluje svobodu a cítí se být tak trochu pánem nad svými činy. Jeho divokost se zvládat do jisté míry dá, přestože někdy koná podle sebe. Vždy se však snaží konat v dobro svého týmu a trenérky - dejme však za pravdu, že je mizerný stratég a ještě horší v plánování.
Útoky:
 - Tackle
Další vývin:

6 komentářů:

  1. Chvíľu si prezerala Pokéball s najnovším členom svojho tímu, potom pohybom ruky vypustila Pokémona umiestneného vnútri. Keď sa pred ňou zjavil Ponyta, Tania sa na neho milo a priateľsky usmiala. "Ahoj, volám sa Tania, a som chovateľka Pokémonov," predstavila sa. "Vítam ťa vo svojom tíme, Ponyta. Dúfam, že sa z nás časom stanú dobrí kamaráti." Pohľadom zhodnotila vzhľad Pokémona - upútala ju jeho jemná srsť a plamenná hriva. "Prezradíš mi o sebe niečo viac? Ak budem vedieť, čo máš rád a čo nie, pomôže mi to. Nechcela by som nechtiac urobiť niečo, čo bi ti nebolo príjemné."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ponyta si odfrkl a kopyta mu procvakala na zemi. Poslouchal tě velmi pozorně a jakmile jsi mu dala šanci, plameny jako kdyby se rozsvítily jasnější barvou.
      "Díky!" zvolal s dalším odfrknutím. "Mám rád běhání a klidně tě ponesu na zádech! Nevypadáš jako těžká osoba," zaržál. "A taky mám často hlad. Třeba teď. Máš nějaké mňamky?" zeptal se s očekáváním, očka se mu rozsvítily a začal tě velmi diskrétně očuchávat, jelikož nedočkavostí málem slintal.

      Vymazat
  2. "Si veľmi... Energický," pochválila chovateľka Pokémona. "Predpokladám, že tréningy a cvičenie budú asi tvoja parketa, že?" Zasmiala sa, keď jej Ponyta navrhol, že ju ponesie na chrbte. "Možno by som si to niekedy vyskúšala, ale istejšie bude počkať, kým sa vyvinieš," povedala. Rozosmiala sa, keď ju Ponyta začal oňuchávať. Potom siahla do tašky a vybrala z nej lávový koláčik. "Môže byť toto?"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Energický?" zopakoval Ponyta. "Nevím, co to znamená, ale pravděpodobně to znamená, že budu moct trénovat víc," rozzářil se pokémon. "Vyvineš? Na to je ale ještě spoustu času, nemyslíš?" zeptal se udiveně.
      Nadšeně zaržál, když jsi vytáhla koláček. "Mňam! Ty jsem dostával taky! Házej!" zvolal. Ustoupil a zavrtěl zadnicí, připraven dobrotu chytit, přestože to normálně koňští pokémoni nedělali.

      Vymazat
  3. "Skrýva sa v tebe veľa energie a sily," objasnila Pokémonovi význam slova. "A áno, to znamená, že budeš môcť trénovať viac, než ostatní Pokémoni." Prikývla a usmiala sa. "To máš asi pravdu. Možno to ale ubehne rýchlejšie, než si myslíš, zvlášť s tak veľkou chuťou do tréningu," zasmiala sa.
    Pripadalo jej roztomilé, ako sa Ponyta dožadoval koláčika a tak sa k jeho hre pridala. "Posledná tretina zápasu, rozhodujúca prihrávka," pokúsila sa napodobniť hlas športového komentátora. "Tania prihráva Ponytovi!" Hodila Pokémonovi ohnivý koláčik a sledovala, ako ho chytí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ponyta se zazubil. "Super! Skvělý!" poskakoval kolem. Oheň mu vzplál ještě víc a napřímil se, když jsi zmínila ubíhání, celkově běhání ho nadchlo.
      "Házej!" zvolal připraveně. Jakmile koláček opustil tvou ruku, vyskočil pokémon a chytil koláček do tlamy. Chvíli jen požvykoval, než neskončil a neolízl se nejlépe jak Ponyta dokáže.
      "Moc chutná přihrávka byla přijata," zazubil se. "Budu hodně jíst a budu ten nejrychlejší pokémon."

      Vymazat