pátek 10. ledna 2020

Tania's Jigglypuff

Image result for jigglypuff bulbapedia"
Jigglypuff - "Carol"
Pohlaví: Samička
Typ: Fairy
Level: 8
Růst: Středně pomalu
Získání: Sněhové vločky 2019
Sehranost s trenérem: 6% / Zkušenosti v zápasech: 0%
Štěstí: 0% / Láska k trenérovi: 1%
Povaha:
Jigglypuff se narodila se zvláštním talentem. Už jako Igglybuff si dokázala zapamatovat téměř všechny písničky, které slyšela a to třeba stačilo je slyšet jednou. V hudbě se vyzná a přestože melodie nedokáže zazpívat, je chodící Shazam. Naneštěstí má špatnou paměť na všechno ostatní, hlavně čtené písmo.
Povahově je podpora týmu. Není nejsilnější, ale rozhodně má vytrvalost a nechybí jí kuráž.
Útoky:
 - Sing
Další vývin:

7 komentářů:

  1. Po tom, čo Tania dokončila starostlivosť o vajíčko, sa rozhodla zoznámiť sa s najnovšou členkou svojho tímu. Vzala Pokéball, v ktorom bola Jigglypuff a vyvolala Pokémona von. Keď sa ružové stvorenie objavilo pred ňou, privítala ho úsmevom. "Ahoj, ja som Tania. Som tvoja nová chovateľka." Dala Pokémonovi priestor na reakciu, potom pokračovala. "Dúfam, že my dve si budeme rozumieť. Prezradíš mi niečo o sebe?"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Hoya!" zvolala zvučným hlasem, téměř jako kdyby svůj pozdrav zazpívala. "Tania je krásné jméno! Myslím, má hezký zvuk," zazubil se pokémon zvesela. Působila jako příjemný pokémon. Usmívala se jako cukrová vata.
      "Uhm... mám ráda zpívání!" prozradila o sobě. Chvíli přemýšlela a pak se zazubila. "A taky mám celkem špatnou paměť, promiň..." přiznala.

      Vymazat
  2. "Ďakujem," povedala, keď jej malý ružový Pokémon pochválil meno. "Nechceš mať i ty vlastné meno? Môžeme ti vybrať nejaké, ktoré sa k tebe bude hodiť a bude sa ti páčiť." Jigglypuff prezradila, že rada spieva. "To je zaujímavé. Niekedy mi určite musíš niečo zaspievať." Chovateľka sa na chvíľu zamyslela. "Čo keby som ťa niekedy vzala na výlet do hudobného domu?" Na slová o zlej pamäti len prikývla. "Každý z nás má nejaké nedostatky. A ja a moji Pokémoni sa ti za to určite vysmievať nebudeme," povzbudivo sa na Jigglypuff usmiala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Vlastní jméno?" zazpíval pokémon. Zahihňal se, pak se zamyslela s vážnějším pohledem. "Jasně! Pokud ho nezapomenu," promluvila Jigglypuff.
      Když jsi řekla, že by mohla něco někdy zazpívat, hned zabroukala písničku, velmi rychle. Téměř jako kdyby chtěla projevit svou radost než něco zazpívat. "Hudební důůůům?" podivila se.
      "Dobře," usmála se. "Jsi moc hodná, Bania!"

      Vymazat
  3. "Ak ho zabudneš, budem tu a pripomeniem ti ho," usmiala sa chovateľka. "Len musíme nájsť také, ktoré sa k tebe bude hodiť." Zamyslela sa. "Páči sa ti napríklad Carol, Noemi alebo Aria. Ak nechceš ani jedno, skúsim vymyslieť ďalšie." Dala Jigglypuff priestor na rozmýšľanie. "V hudobnom dome majú veľa hudobných nástrojov a všetko, čo potrebuješ na nahrávanie pesničiek. Preto som myslela, že by sme tam niekedy mohli spolu zájsť." Počkala, čo na to Jigglypuff odpovie. Skomolenie svojho mena brala s úsmevom - vlastne to bolo roztomilé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jigglypuff vděčně přikývl. "To jsem ráda! Děkuji ti!" zvolala vesele. Přikývla, když jsi jí navrhla jména, přestože měla pravděpodobně strach, že na to zapomene. "Caaarol!" zvolila si. "Neznamená to... něco hezkého?" usmála se po velmi zvučných slovech.
      "Zní to dobře!" zazubila se. "Nemyslela jsem si, že takové místo existuje," usmála se. Chvíli zůstala potichu, pak se však ozvala velmi opatrně. "Ty jsi chovatelka, že? Takže ti nevadí, že máš bojově netalentovaného pokémona?" zeptala se.

      Vymazat
  4. Jigglypuff sa očividne najviac páčilo meno Carol. "Carol znamená koleda." Vysvetlila jej chovateľka. "Koleda je vianočná pieseň, ľudia si ich spievajú, aby sa dostali do sviatočnej nálady. A koledy spájajú ľudí - niekto ich spieva priamo na ulici, aby ich počuli všetci ostatní. To meno sa k tebe hodí," usmiala sa. Na otázku Carol pokrútila hlavou. "Ani jeden z mojich Pokémonov ešte nebojoval. A ak nebudú sami chcieť, nebudem ich do toho nútiť. Určite máš mnoho iných, lepších vlastností, než bojový talent," povzbudila ružového Pokémona.

    OdpovědětVymazat