středa 11. března 2020

Maikeru's Snivy

Výsledek obrázku pro snivy
Snivy
Pohlaví: Samička
Typ: 
Level: 5
Růst: Středně pomalu
Získání: Starter
Sehranost s trenérem: 0% / Zkušenosti v zápasech: 0%
Štěstí: 0% / Láska k trenérovi: 0%
Povaha:
Snivy na první pohled vypadá jako velmi chytrý pokémon, který je velmi talentovaný a zkušený. Ve zkušenosti je však traumatizovaná svými vlastními myšlenkami, jelikož většinou míří prapodivnými směry. Jejím cílem je najít své pravé rodiče, jelikož její nejstarší vzpomínka je, že se vylíhla v laboratoři, kde poté vyrůstala.
Je velmi zvědavá, dokáže se věci učit celkem rychle. Má ráda sendviče.
Útoky:
 - Tackle
Další vývin:

2 komentáře:

  1. Maikeru se na tento den těšil. Kdo by se taky netěšil na svého prvního pokémona? Nikdy moc nedával najevo své emoce - vlastně ani teď ne. Ale ani tak se neubránil mírnému úsměvu. Konečně, pomyslel si a s hlubokým nádechem vyšel ven z laboratoře. Nechtěl se se svým pokémonem začít seznamovat hned tady venku, bylo tu totiž na jeho vkus až příliš moc lidí. Nerad sdílel důležité okamžiky svého života s lidmi obecně, ať už šlo o rodinu nebo přátele, kterých stejně nikdy moc neměl, natož ještě s úplně cizími lidmi na ulici. Proto se s pokéballem v ruce vydal o kus dál, do parku. Měl tu své "tajné místo". Bylo až úplně na kraji, pod několika rozložitými stromy. Člověk by si řekl, že není nijak zajímavé. Prostě jen další stinné místo. Jenže sem málokdo chodil a prakticky pokaždé, když sem přišel, bylo tu prázdno. A dnešek nebyl výjimkou. Přestože to tu bylo víceméně vždy prázdno, pokaždé měl tak trochu strach, že se tu přecejen někdo objeví. Ale dneska měl štěstí. Oddechnul si a posadil se k širokému kmenu stromu. Sluneční paprsky Maie jemně šimraly skrze listy stromu a vánek mu odfoukával vlasy z tváře. Byl krásný den. Jako stvořený pro první setkání s prvním pokémonem. Mírně se pousmál a chvíli si zamyšleně prohlížel pokéball. Nakonec se však rozhodl jím hodit před sebe a čekat co se stane. Po chvíli se před ním objevil jeho první pokémon, Snivy. "Ahoj," začal: "jmenuji se Maikeru a ode dneška budu tvým trenérem. Myslíš, že z nás budou kamarádi?" Poté se na pokémona usmál a doufal, že seznamování půjde hladce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snivy se na tebe chvíli koukala, pak se však usmála. "Zdravíčko," pozdravila, když vystřelila z pokébalu jako červený záblesk a poté se zformovala do své zelené pokémonní podoby. Vyslechla si tě a pak přikývla. "Trenér je určitě něco jako adoptivní rodič," špitla si spíše pro ujištění pro sebe. Pak ti podala ruku. "Myslím, že ano! Pokud mi nedáš důvod, hehe," zasmála se. "Doufám, že se budeme navzájem chápat a společně se dobereme ke svým cílům. Který je tvůj?" zeptala se s velmi sofistikovanými slovy.

      Vymazat